Sådan fjerner Meldug fra det indre af en opvaskemaskine

Opvaskemaskiner er til stor hjælp i at gøre din daglige rutine lettere og hurtigere. Så praktisk, da det kan være i at sætte væk din snavset service, en underliggende problem stadig. Under det rene og mousserende overflade er en truende vand og fugt. Dette er en sædvanlig område, hvor mug og skimmel kærlighed trives i på grund af det kolde og fugtige omgivelser.

Opvaskemaskiner kommer i mange forskellige udformninger. Disse designs meste involverer sprækker og lukkede rum lader vand blive stagnerende. Når disse bliver en rugende områder for mug og skimmel, det udgør en masse sundhedsmæssige risici. Fordi du gemmer redskaber i opvaskemaskinen, kan du nemt komme i kontakt eller endda inhalere sådanne organismer. For at undgå disse lurer farer bør du lære, hvordan du fjerner mug fra det indre af din opvaskemaskine. Her er hvordan.

  • Dele og stykker. Afmonter eller tage ned opvaskemaskinen del af en del. Du kan starte ved at fjerne stativerne og bakker, før du begynder at rense væk mug og skimmel. Dette vil give dig mulighed for at nå de lukkede rum og hjørner nemt.
  • Iført den rigtige gear. Brug handsker ved håndtering af opvaskemaskinen dele især når forme og meldug er begyndt opdræt i det. Undgå indånding i eller inhalere disse organismer, da det vil bringe sundhedsmæssige konsekvenser, som kan udløse allergi eller øge alvorlige sundhedsmæssige conditions.It er et must at bruge en maske håndterer den.
  • Renseprocessen. Brug lunkent vand til at vaske stativerne og bakker med opvaskemiddel. Gør brug af en svamp til at fjerne mug og meldug, der muligvis kom i kontakt med de redskaber. For svært tilgængelige områder i opvaskemaskinen, skal du bruge vatpinde. Et andet middel ville stationere eddike dæmpet væv inde i nævnte område. Det vil let fjerne svampe pletter helt, når du begynder din skrubning proces. Brugen af ​​eddike er en fantastisk måde at undgå kemiske komponeret rengøringsmidler. Der er andre alternativer til eddike. Du kan gå til ikke-klor blegemiddel eller bruge bagepulver og vand løsning. Bagepulver vil også deodorize opvaskemaskinen.
  • Vand ned opvaskemaskinen. Efter renseprocessen, løbende udvande opvaskemaskinen og dele helt at fjerne skimmel og meldug. Brug lunkent vand til skylning, således at det også ville rense udstyret. Du kan gentage processen for at sikre fjernelse af eventuelt resterende mug og skimmel.
  • Air tørre udstyret. Lad opvaskemaskinen sidde at tørre ud eller bruge en ren klud til at tørre væk det overskydende vand. Sørg for, at den er tør hele vejen gennem de små rum for at undgå mug og meldug vækst. Dette vil også holde din opvaskemaskine fra at give det muggen lugt. Du kan også sprøjte desinfektionsmiddel før du placerer dine stativer og bakker tilbage i opvaskemaskinen.

Som din opvaskemaskiner giver dig bekvemmeligheden ved at komme gennem din daglige rutine med mindsket byrde, så prøv at gøre gengæld. Pas godt på dine opvaskemaskiner, som de gør. Selv rengøring kan synes så meget ubelejligt fra din travle hverdag det vil holde dig fra Härmä € ™ s måde. Rutinemæssig rensning af opvaskemaskinen giver dig den fordel, at forsigtige og giver dig mulighed for at forhindre skimmel og meldug at trives.