Sådan fjerner alt musik fra din iPod

Sådan fjerner alt musik fra din iPod

Ligegyldigt hvor stor din iPod hukommelseskapacitet er, vil der komme et tidspunkt, hvor du bliver nødt til at fjerne noget af musikken fra den til at tilføje nye musik valg. Her er de skridt til at fjerne alle musikfiler fra din iPod.

  1. Lav en back up. Inden du fjerner al musik fra din iPod, vil det være klogt at lave back up kopier af de sange, du ønsker at blive slettet. Gør dette ved at tilslutte din iPod på den computer, du havde det synkroniseret med brug af et USB-kabel. Når det er korrekt tilsluttet, skal du køre iTunes-programmet. Vælg iPod på kildelisten findes på venstre side af menuen. Bagefter vise resten af ​​musikken programoversigter i din iPod ved at klikke på fanen Musik. Bagefter kopiere og indsætte Choice spor på din computers hukommelse. Det ville være et smart træk for at oprette en mappe til alle disse sikkerhedskopiere sange, hvis der ikke er nogen endnu. På denne måde bliver dit musikbibliotek godt organiseret.
  2. Ret indstillingerne først til manuelt at fjerne sange. For at gøre dette skridt, din iPod skal være indstillet til manuelt Håndter sange og spillelister. Hvis det endnu ikke er konfigureret til manuel indstilling endnu, så gør det ved at køre programmet iTunes igen. Endnu en gang, skal du vælge iPod fra kildelisten. Efter dette, skal du vælge alternativknappen, der siger Manuel Håndter sange og spillelister. Bagefter skal du klikke på OK for at gemme de nye indstillinger.
  3. Fjerne sange manuelt. Når manuel indstilling er på plads, er du nu klar til at fjerne al musik fra din iPod. Gør dette ved at åbne kildelisten og klikke på iPod-ikonet. Efter dette, vil listen over sange vises. Alt du skal gøre er at vælge alle de sange, du ønsker at blive fjernet fra din iPod. Gør dette ved at fremhæve de sange og trykke Delete på computerens tastatur.
  4. Fjern automatisk sange. Dette kan kun gøres, hvis din iPod er konfigureret til standardindstillingerne. Alt du skal gøre er at køre programmet af iTunes. Efter dette, skal du blot vælge alle de sange, du vil blive fjernet fra dit iTunes musikbibliotek. Endelig skal du trykke på Delete på tastaturet. Husk på, at standardindstillingerne i iPod betyder, at når du fjerner noget fra iTunes musikbibliotek, alle de slettede filer vil automatisk blive fjernet fra iPod også.

Nu hvor du ved, hvordan du frigøre din iPod på alle de sange, du har mistet interesse i at lytte, så alt hvad du skal gøre er at lave en ny liste over friske spor og begynder at kopiere dem ind i din iPod.