Sådan fjerne døde dyr fra luftkanaler

Spurgte: Hvordan kan jeg slippe af med en meget stærk, ubehagelig lugt kommer fra min kanal arbejde? Omkring 3 uger siden, jeg begyndte at høre noget i min kanal arbejde. Nu er der en stærk, musky, kvalmende lugt. Hvordan kan jeg slippe af med både lugt og varmit.

Når dyr og gnavere ind i vores hjem for deres sidste hvilested, er den største udfordring at finde præcis, hvor de er. Oftest, de kravler tilbage i mørke hjørner, krinkelkroge, eller ind i isoleringen at kæle op og dø. Den største udfordring er at finde den afdøde besøgende, bortskaffe det ordentligt og desinficere området. Når dyret er gået, og området er desinficeret, vil lugten forsvinder hurtigt. Her er hvad du behøver at vide for at opnå dette på egen hånd.

Lokalisering af afdøde Critter

 • Følg din næse og lugte alle omkring dit hus for at finde, hvor lugten er den stærkeste.
 • Prøv først at identificere, hvilke rum lugten er stærkest. Hvis der ikke er særlige værelser, lugten er stærkest, kan dyret være under huset eller i nærheden af ​​placeringen af ​​din ovn fan eller luft tilbage.
 • Hvis du kan identificere et enkelt værelse, lugt langs vægge, gulve og langs loftet - om muligt (mange dyr vælger at kravle under gulvbrædderne og isolering på loftet) at finde, hvor lugten er stærkest. Husk på, at mange gange, selvom dyret kørte gennem vægge eller kanalsystemer, som måske ikke nødvendigvis være, hvor de er døde. Mange dyr kravle til rum længere tilbage, der er mørke og uforstyrret og passerer væk. Du vil vide det samme, når du finder det sted, hvor dyret er, fordi lugten vil højst sandsynligt være overvældende. Lugten fra en rådnende slagtekrop siver gennem sheetrock, bestyrelser mv

Sådan Clean din egen luftkanaler

Hvis lugten er stærkest fra kanalerne, og der er intet tegn på nogen døde dyr i nærheden fans eller luft afkast, så kan du prøve at rense kanalerne selv. Denne metode giver dig mulighed for at rense dine kanaler flere meter ind i kanalsystem, men det vil ikke nå hele vejen gennem kanalerne. Det er en god start, og hvis du er i stand til at finde dyret, kan det spare dig for en masse penge. Men hvis dyret har gennemgået længere tilbage, ud over din rækkevidde, det vil kræve en professionel rengøring for at fjerne det.

Du skal bruge:

 • Vakuum
 • Kraftige handsker
 • Skruetrækker
 • Rengøring børste (disse er specielt designet til luftkanaler)
 • Gamle klude og klude

Trin for at rense luftkanalerne:

 1. Begynd med at rense gulvet omkring luftkanalen indgangen så ingen fremmedlegemer falder i kanalerne, når dækslet er fjernet.
 2. Brug skruetrækkeren til at fjerne luftkanalen covers.
 3. Kom tæt og brug din næse til at se om du kan identificere, hvor lugten kommer fra. Kontroller vægge samt rørføringen.
 4. Brug en blød klud eller klud til at rengøre omkring væggene så godt du kan. Hvis der er filtre på plads, skal du tørre snavset ud med den bløde klud. Undgå at bruge vakuum omkring væggene fordi sugning magt er for stærk, og kan forårsage skade.
 5. Brug vakuum med de vedhæftede filer så vidt muligt at rengøre i kanalerne. Hvis du er heldig nok til at finde de rådnende slagtekroppen her, kan du gå videre til næste trin. Selvom du ikke vil være i stand til at få hele vejen tilbage, kan du få en god måder tilbage. For at komme igennem hele kanalen arbejde, vil du nødt til at have dem professionelt renset.
 6. Når du har renset og inspiceret området, udskifte dækslet og gå videre til den næste.
 7. Gentag denne proces for alle luftkanaler indgange.

Fjernelse af afdøde Critter og desinficering af området

Du skal bruge:

 • Affaldsposer
 • Gummihandsker
 • Desinficer spray (en blanding af blegemiddel og vand vil arbejde)
 • Papirservietter

Trin for at fjerne dødt dyr:

 1. Tillykke! Du fandt kilden til lugt. Nu hvad med det at gøre?
 2. Mens nogle dyr vil være let at trække sig ud, andre vil kræve mere manøvrering. Som døde dyr sidde, deres kroppe begynder at svulme op og kan sætte sig fast. Det kan være nødvendigt at løsne brædder eller andre forhindringer (hvis dyret ikke er i kanalerne) i vejen før fjernelse.
 3. Når dyret er aftagelige, slå en affaldssæk vrangen ud og stikke hånden ind.
 4. Grib dyret og så meget af den rådnende materiale som muligt, og træk den inde i affaldssæk.
 5. Brug om nødvendigt papirservietter til at tørre op nogen maddiker, body frugtsaft osv
 6. Når alt er fjernet, spray hele området med et desinfektionsmiddel spray.
 7. Erstat gulvbrædder, isolering, etc. efter behov.
 8. Endelig åbne alle vinduer i huset for at lade frisk luft i.
 9. Nyd din friske ildelugtende hjem!

Yderligere Tips og ideer

 • Kan ikke finde dyret i kanalen arbejde? Prøv loftet eller i crawlspace under dit hjem.
 • Spørg din lokale dyreliv center eller rådhus for korrekt bortskaffelse af døde dyr. Selv om det er nemt at bortskaffe nogle dyr, der er strenge love mod at kaste dyr med normal skrald på nogle områder. Check med de relevante myndigheder for at finde de rigtige metoder til dit område bortskaffelse.
 • Husk, at hvis dyret har været død i et stykke tid (og hvis det er begyndt at lugte, er det sandsynligvis har) vil der være maddiker, body juice og andre oprydning faktorer involveret under fjernelsen.
 • Selvfølgelig, hvis du er tilbageholdende med at tackle dette job selv, der er masser af fagfolk, der har erfaring med både at lokalisere den afdøde dyr og komme af med lugten. Der er hjemmesider til rådighed for at finde en professionel dyr pelsjæger i dit område.