Sådan Fix Piano Hamre

Det er ikke bare nok, at du ved, hvordan du kan spille klaver. Hvis du har et instrument derhjemme, er det vigtigt, at du kender de måder reparation af klaver hamre, også. Dette er fordi, hvis du ikke løse problemerne i de hamre, vil det vise sig at være ikke at give dig de bedste lyde til dig. Så her, så tjek denne guide til at hjælpe dig i fastsættelsen klaver hamre den rigtige måde.

  • Sørg for, at hamre er brudt. Til tider, problemet er egentlig ikke den hamre men strengene. Du vil vide, om problemet er hamre, når der er ikke meget støj. Vær opmærksom på, at brudte strenge producere revner snap. Kun fortsætte med trinene nedenfor, hvis du er sikker på, at hamre er brudt. Husk på, at fastsættelse af strenge kun skal udføres af fagfolk.
  • Få adgang til klaver hamre gennem tøjlen rem. Tag instrumentets tøjlen strop, så du kan få en visning af hamre. Fjern eventuelle fremmedlegemer og støv fra indersiden af ​​instrumentet, før du tager ud klaver hamre. Når hamre er i lyset, skrue alle de brudte hamre og fjerne dem meget forsigtigt fra instrumentet. Hvis filten allerede afsporet fra hamre allerede, så sørg for, at du fjerner de dele med ekstra pleje.
  • Lim filten tilbage på hamre. Påfør kun en meget tyndt lag lim på klaver hamre især hvor filten er at gå løs. Spænd en C-klemme rundt om hamre, så både hamre og følte vil blive sikret godt sammen. Lad limen på hamre tørre eller vente i omkring ti minutter.
  • Put bore huller i filt. Mål 3/8 af en tomme fra filten ryg og bore to huller lige gennem hammer og følte.
  • Indsæt en ledning til højre gennem hullerne. Feed en tråd går gennem de borede huller. Når færdig, skal tråden stikning fra bagsiden af ​​hamre og resten af ​​wiren skal være trække snuggly på filt.
  • Sno tråden på halen med hamre. Sno sammen halen af tråden, men sørg for, at det trækker tæt mod hamre.
  • Klip overskydende wire af hamre. Når du afbrød tråd, skal du sørge for, at der er mindst en tomme hængende fra hamre 'tilbage. Gør det til et punkt, at resten af ​​tråden er ud af din måde. For at gøre dette, fold wiren fladt mod hamre.
  • Bringe tilbage den hamre ind i instrumentet. Skub hamre ind i klaver og skru dem ind i deres rette pladser, når du har arbejdet på hver beskadiget hammer. Sæt dækslet tilbage og derefter teste klaver med et par streger.

Når klaver hamre er brudt, vil din spiller og lytter erfaringer med instrumentet ikke altid være den bedste. Derfor vil det altid være nyttigt, hvis du ved, hvordan du løser, hvad problemet er i hamre. Vær opmærksom på, at du ikke behøver at blive en professionel bare så du kan fastsætte hamre. Med blot følger ovennævnte instruktioner, kan du altid få en god oplevelse med dit klaver.