Sådan Fix en utæt køkkenarmatur

Sådan Fix en utæt køkkenarmatur

Der kan være mange gange i løbet af dit liv som en boligejer, når at vide, hvordan at fastsætte en utæt køkken vandhane kan komme i handy. En utæt vandhane kan tabe så meget som 2500 gallon vand om året, hvilket kan have en stor indvirkning på miljøet og din tegnebog.

Hvornår Fix og Hvornår skal Erstat

Før du begynder at forsøge at løse dit utæt køkken vandhane, så sørg for, at det virkelig kræver reparation og ikke en fuld erstatning. Afhængig af hvor lækagen befinder sig, hvilken type og alder din vandhane og hvad dens garanti er, kan du finde, at en mulighed virker bedre end en anden.

Age of Faucet

Hvis din utæt vandhane er mere end 10 år gammel, skal den udskiftes. Hvis det siver fra et sted, det er mere end tilbøjelige til at udvikle en anden lækage i en kort periode. Nyere vandhaner bruge mindre vand i almindelighed, som kan hjælpe med at betale for deres omkostninger over tid så godt.

Hvor Er Leak

Hvis din vandhane drypper, er det mere end sandsynligt en nem reparation. Hvis det siver fra en spray slange eller under disken, kan du ønsker at købe et nyt i stedet.

Hvad er garantien

Afhængigt af producenten af ​​din vandhane, kan du finde, at lækagen er dækket af garantien. Nogle vandhaner har levetid garantier for regelmæssig brug; et opkald til producenten, kan få dig en gratis reparation kit, en ny vandhane eller et felt repræsentant til at afgøre dette for dig. Hvis du ikke er sikker på, om din vandhane er under garanti, så ring til butikken du købte den fra. De kan hjælpe dig med at fastslå garantibetingelser detaljer, eller ringe til virksomheden på dine vegne.

Fastsættelse af en utæt køkkenarmatur

Dit første skridt til fastsættelse af din utæt køkken vandhane er at finde ud af hvilken type hane du har, og hvor lækagen kommer fra.

Enkelt håndtag vandhaner

Der er to typer af enkelt håndtag vandhaner - kugle- og håndtaget og træk spray. Ball og håndtag vandhaner er lettest at løse; bare købe et reparationssæt fra din lokale home forbedring butik. Tag Blandingsbatteri off tælleren og erstatte hver ring, belufter og bold med tilsvarende stykke i kittet.

Træk spray vandhaner bruge en patron, der skal udskiftes i tilfælde af en lækage. Din bedste chance er i dette tilfælde at fjerne vandhanen fra tælleren og træk patronen ud af kroppen af ​​vandhanen. Tag den med dig til en VVS levering butik og få en nøjagtig erstatning. Sæt det ind i kroppen af ​​vandhanen og sæt det til tælleren til at stoppe lækagen.

Tre stykke Vandhaner

Tre stykke vandhaner, der har to håndtag og en tud kan lække to grunde; patronerne i håndtagene er slidte eller belufter og O-ringen er slidte.

En slidt patron i håndtagene vil forårsage en lækage, fordi du ikke kan stramme dem nok til fuldt ud at slukke for vandet. Hvis du er i stand til at stoppe lækagen med betydelig kraft, vil du nødt til at udskifte vandhanen. Hvis håndtagene er fuldstændig vendt, og hanen stadig drypper, købe et reparationssæt, der indeholder den nye O-ring og belufter til at gøre reparationen.

To Piece Vandhaner

To stykke vandhaner, der har et enkelt håndtag og separat tud har sjældent problemer med håndtaget. I stedet, årsagen til lækager sandsynligvis opstår på grund af en slidt O-ring eller belufter. Fjern vandhane fra tælleren og erstatte hvert stykke med den tilsvarende stykke i en vandhane reparationssæt til at stoppe lækagen.

Fejlfinding

En del af at lære at fastsætte en utæt køkken vandhane er at få at vide, din vandhane. Brug lidt tid på at undersøge de forskellige dele, på udkig efter skruer, som vil hjælpe dig med at tage det fra hinanden og rengøring de dele, der vises belagt i hårdt vand indskud. Næsten alle repareres utætheder kan stoppes med en omhyggelig øje og et reparationssæt til den type hane du ejer. Tøv ikke med at tage hele vandhane med dig til en VVS levering butik for at få hjælp og altid huske at lukke for vandet ved væggen, før du tager hanen off tælleren.

Med lidt tid at få at vide dit køkken vandhane, vil du være i stand til at løse eventuelle lækager selv på ingen tid.