Sådan Fix en kørende toilet

Sådan Fix en kørende toilet

Løb toiletter lyde irriterende og spilde en masse vand, når de er ikke repareres i længere mængder af tid. Lær hvordan du løser de mest almindelige årsager til en kørende toilet for at holde det fra at komme ud af hånden.

Fejlfinding af en kørende toilet

Der kan være flere små ting, der forårsager et toilet til at køre, nogle gange i kombination. Derfor, hvis dit toilet har kørt, og du allerede har prøvet jiggling håndtaget, tage et øjeblik at tage låget af toilet tank og kig ind til fejlfinding. Du kan finde løsningen på problemet med det samme, eller du kan være nødvendigt at køre en liste over trin.

 1. I bunden af ​​din toilet tank er en gummi stopgarn dækker op en ventil, der lader vandet i skålen nedenfor. Hvis noget er årsag stopgarnets at holde åbent, vil vand fortsat sive ud i skålen efter du flush.
 2. Sæt din hånd ind i toilet tank og tryk på klappen tæt mod ventilen. Hvis der var noget i vejen som en lille stykke af snavs, vil dette ofte gratis det, fastsættelse af problemet.
 3. Slip stopgarnet. Hvis toilettet stoppet, sætte tankdækslet på igen. Hvis stopgarnets popper op igen, tage et kig på den kæde, der forbinder den til float, eller store gummibold, der flyder i toppen af ​​vandstanden.
 4. Sådan Fix en kørende toilet

  Sørg for, at kæden er sluttet til både svømmeren og stopgarnet. Undertiden kæden er faldet flyderen eller fra stopgarnet. Hvis dette er sket, så det passer til klippet i hver ende af kæden på Stopgarnet eller float arm for at løse problemet.
 5. Tug på kæden og sørg for at det er unkinked. Hvis der var en knækket i kæden, kan dette være årsag til klappen til at forblive åben. Nogle gange kører fingrene over kæde vil glatte det ud og lade stopgarnet at lukke. Hvis den gør, vil toilettet standse og du kan udskifte dækslet.
 6. Tag et kig på svømmeren, hvis kæden er tilsluttet og toilettet kører stadig. Sørg for at det ikke er trykket mod siden af ​​toilet tank, så det ikke stiger helt. Hvis det er migreret til siden, forsigtigt vride den tilbage til midten af ​​tanken for at se, om det løser problemet.
 7. Kig på overfladen af ​​svømmeren selv. Sørg for, at det ikke har nogen revner eller huller, der kunne få den til at fylde med vand og vask, holder stopgarnet åben. Hvis der er revner, skru flyde fra slutningen af ​​sin arm ved at dreje den mod uret, indtil det kommer ud. Tag det til hardware butik og købe en identisk udskiftning. Skru det på armen og justere armen som i det næste trin.
 8. Tag et kig på tårnet, at float arm forbinder til. Øverst er en skrue, der justerer float. Undertiden svømmeren kan komme ud af balance, hvilket får toilet til at køre.
 9. Få en skruetrækker, der passer til den type skrue på tårnet, og prøv at dreje skruen et par grader i hver retning at se om det stopper toilettet i at køre. Giv skruen en lille tur på et tidspunkt og pause til at se, om problemet er løst, før du fortsætter til at dreje skruen.

Hvis ingen af ​​disse enkle rettelser løser problemet, er det tid til at fjerne og udskifte ventil og stopgarn.

Udskiftning af toilet Valve

Dette er en forholdsvis enkel opgave for en person til at tage den af ​​sig selv. Hvis du er ubehageligt med den procedure, dog kan de fleste blikkenslagere gøre rettelsen på under en time.

Materialer

 • Justerbar rørtang
 • Målebånd

Vejledning

 1. Find din toilet fyld ventil på væggen nær bunden af ​​toilettet. Luk for vandet til toilettet.
 2. Tag toilet tank og hold flush håndtag for at tømme så meget vand fra tanken som muligt.
 3. Svamp eventuelt resterende vand fra tanken.
 4. Tag et kig på undersiden af ​​tanken, hvor den slange, der forbinder ventilen er placeret. Skru fyld slangen fra tanken ved hjælp af skruenøgle.
 5. Skru møtrik, der holder påfyldningsventilen til tanken. Det vil blive placeret under tanken nær hvor slangen er blevet tilsluttet. Fjern møtrikken og sæt den til side.
 6. Løft ventilen fyld ud af toilet tank.
 7. Tag ventilen med dig til hardware butik, så du kan få en nøjagtig erstatning.
 8. Indstille den nye ventil i tanken.
 9. Kontroller vejledningen på den nye ventil. Det vil fortælle dig, hvad højde at indstille ventilen på. Brug målebånd på det indre af tanken for at få ventilen til den korrekte højde.
 10. Skrues møtrikken på under tanken for at holde ventilen på plads i den rigtige højde.
 11. Tilslut kæde, der vil holde det nye float på stopgarnet og skub flapper ned på plads.
 12. Sæt vandforsyning rør på undersiden af ​​tanken.
 13. Tænd vandventilen til at fylde tanken.
 14. Skyl toilettet for at sikre, at det virker, og at kontrollere for utætheder.
 15. Sæt låget på tanken.

Stop Running Toiletter

Løb toiletter kan spilde en masse vand over tid, hvis de ikke er faste. Tag dig tid til at fejlfinde og reparere dette problem, så snart du opdager det og stoppe dit toilet i at køre.