Sådan Fix bleget Tøj

Sådan Fix bleget Tøj

Det sker for alle på et tidspunkt. Bleach får på din en af ​​dine foretrukne shirts eller bukser, og du har en grim, misfarvet mærke. Hvad kan du gøre ved det? Kan det fast, eller betyder det, at artikel i tøj er for evigt ødelagt?

Helt ærligt, kan du ikke rigtig fortryde et blegemiddel mærke. Bleach tager farve ud af stof, periode. Det kan ikke være "ubleget". Men alt er ikke tabt, og der er et par af de retsmidler, der kan hjælpe dig med at redde din vare.

Dye det

I vaskeriet sideskib af de fleste butikker kan du finde tøj farvestof. Find en farve, der passer bedst din vare, og følg anvisningerne til farvning hele elementet den nye farve.

Blege det

Hvis blegemiddel har sprøjtede på din vare, kan du prøve bare blegning hele elementet, og leve med uanset ny farve opstår. Placer element i en lille belastning vask med en lille mængde af blegemiddel. Eller du kan Håndvask elementet med blegemiddel i vandet. Forbered dig: du kan ende op med et slips farvestof look. Hvem ved? Du kan faktisk lide effekten.

Markere den

Hvis blegemiddel mærker på din vare er små og / eller diskret, kan du prøve "quick fix" for at bruge en permanent markør. Denne teknik virker bedst på sort eller mørk farvede elementer. Du skal blot bruge en permanent markør, der bedst matcher farven på din vare, og farve i de blegede pletter. Du kan have til at omgøre pletterne efter næste vask som den permanente markør kan falme.

Lappe det

Prøv at dække over blegemiddel mærket med en patch. Det virker specielt godt hvis blegemiddel mærke er på et par bukser (især jeans) hvor patches ikke ser alt for malplaceret.

En ounce af forebyggelse

Den bedste måde at håndtere blegemiddel mærker er at undgå dem til at begynde med. Efter disse enkle forholdsregler kan hjælpe dig til at gøre det:

 1. Efter tilsætning blegemiddel til blegemiddel dispenser i vaskemaskinen, skylle dispenseren med flere capfuls vand, så ingen blegemiddel rester forbliver at ødelægge den næste belastning af tøj.
 2. Anbring ikke tøj, der er blevet bleget (dvs. hvide) i samme kurv, eller endda i samme tørretumbler med farvede tøj-resterende blegemiddel rester kan bløde på de andres tøj, der forårsager blegemiddel mærker og misfarvning.
 3. Når hælde blegemiddel, sørg for ingen farvet tøj er inden for sprøjt afstand.
 4. Bleach kan skjule sig i uventede steder:

  • Vær forsigtig, når du bruger visse antibakterielle spray rengøringsmidler, der indeholder blegemiddel. Hvis disse får på tøjet, vil de forlade blegemiddel pletter.
  • Hvis du har en pulje, kan det klor, du føjer til din pool blege dit tøj.
  • Andre husholdningsartikler, såsom hydrogenperoxid og visse hvidtekalk tandpastaer, kan have en blegning indflydelse på visse typer af stof, så udvise forsigtighed.
  • Pulver rensemidler såsom Comet eller Ajax indeholder blegemiddel, der kan misfarve tøj eller andet stof.