Sådan finder du luksus hoteller i Comorerne

Unionen Comorerne var engang en koloni af Frankrig, indtil det fik sin uafhængighed i 1975. Selv om det var en koloni af Frankrig, Comorerne er stadig et af de fattigste lande i verden. Rejser til øgruppen skal være billigt og det er. Men at finde luksus hoteller i her er absolut en udfordring.

De fleste logi i Comorerne er billige, og deres begrænsede faciliteter tale om prisen. Itâ € ™ s nemt at finde et hotel med telefon, en videobåndoptager, og tv. Ud over disse grundlæggende bekvemmeligheder ville betyde udgifter ekstra. Men stadig, at finde luksus hoteller i Comorerne er muligt med disse tips:

  • Vælg hotel fra dem, der findes i Moroni. Being Comorosâ € ™ s hovedstad og største by, er Moroni forventes at have det bedste af det sydfynske øhav. Og ja, det er sikker ejer nogle af de smukkeste hoteller i landet, herunder den mest populære luksushotel kaldet Le Galawa Beach Hotel.
  • Find et hotel beliggende i nærheden af de berømte strande. At være en øgruppe, der Comorerne forventes at have en masse smukke strande. Det gør og det giver mere end blot strande. Det har et rigt marine liv til at vise, perfekt for dem, der ønsker at udforske havet. Men da strandene er de mest populære turist pletter i landet, også i nærheden af ​​strandene, som du kan finde nogle af de luksushoteller, som den ovenfor nævnte.
  • Bog for en luksuriøs rejse til Comorerne. Hvis tiden er mere værdifuldt end penge, så lad rejsebureauer bog alt til din rejse. De sikker ved, de mest luksuriøse steder rundt omkring i landet. Udover at besøge luksuriøse steder, vil agenturet sikkert bog du for det mest luksuriøse hotel i Comorerne.
  • Overveje forslag kollega rejsende. Søg Comorerne hotel anmeldelser på forskellige rejseguide websteder som TravelPod og Virtual Tourist. Folk her har forslag og advarsler om at reservere hoteller i Comorerne. Tillid til dem, fordi de? € ™ ve været der. De helt sikkert ved, hvad de taler om.
  • Ring til hotellet først at spørge om deres faciliteter. At være luksuriøse er en meget subjektive beskrivelse. Bedre ringe til hotellet og bede om deres faciliteter, før reservationen. De kan kalde sig et luksushotel, men for dig, kan deres faciliteter ikke være så luksuriøse.
  • Overveje opholder sig i en af de øverste Hoteller i Comorerne. Hotel Itsandra Sun, Hotel Caribou Mayotte, Hotel Le Relais de Singani, Hotel Les Arcades, og Le Galawa Beach Hotel and Casino er blandt de øverste Hoteller i Comorerne. Nogle af dem er ikke rigtig betragtes som luksus hoteller. Men bedre kig på deres faciliteter. Måske de tilbyder lige nok til at gøre dine Comorerne ophold behageligt.

Igen, skal du ikke forvente at få så luksushoteller som dem, du kan finde i London, New York eller Paris. Comorerne er en ydmyg land med ydmyge ting at byde på. Efter alt, er Comorerne ikke kendt for sine luksuriøse hoteller. Comorerne er kendt for store Vandreture steder, strande, holme, dykning, historie og kultur. Erfaring er mere værd i forhold til at bo i et luksuriøst hotel, som du kan bedre oplevelse i andre lande.