Sådan finder du den kubikfod en trekant

Matematik er sjovt for nogle og en stor byrde for andre. Nogle studerende er ganske hjælpeløs til matematik og ønsker for emnet, der skal fjernes fra pensum. Ak, kan det ikke være så da matematik er faktisk en del af hverdagen. Geometri er en gren af ​​matematikken, der beskæftiger sig med egenskaberne af forskellige former såsom cirkler, firkanter og trekanter. Med en enkel matematisk formel, er det muligt at finde de kubikfod i en trekant. Du vil finde nedenstående vejledning.

  • En retvinklet trekant er den ene halvdel af et rektangel, så det er nemt at finde sine kubikfod. Formlen for at få de kubikfod et rektangel er at gange bredden på det rektangel med dens længde, som regel repræsenteret ved axb = størrelse i kvadratmeter . Da en retvinklet trekant er halvdelen af ​​et rektangel, formlen få kubikfod en retvinklet trekant er at multiplicere axb som i formlen for rektanglet og dividere det med 2, da den højre trekant er halvdelen af ​​rektanglet.
  • Lad os sige, at du har en scalene trekant væg, som ikke har sin lige sider og ingen lige vinkler, og du skal beregne, hvor mange kvadratmeter vil det være, da muren vil være ti meter høj Formlen for dette er som følger.:

Område = omkreds størrelse x væg højde

Givet: Triangle sider: a = 18 fod; b = 26 meter; c = 32 fod.
Wall højde = 10 meter

Tilføj de tre tal sammen for at få omkredsen størrelse på følgende måde: 18 fod + 26 fod + 32 fod = 76 meter.

Vel vidende, at formlen er perimeter størrelse x væg højde, kan du faktor i de kendte variable for at give dig: 76 meter x 10 fod = 710 kvadratmeter

  • Hvis du får et problem, hvis ikke alle variable er givet, er det stadig muligt at løse problemet ved at kigge på den ukendte variabel først. Du fik en trekant, hvor længderne af de to sider ikke er kendt. Ser man på trekanten du bemærket, at hvis du tegner en lige linje fra toppunkt til bunden af ​​trekanten vil du være i stand til at få to højre trekanter. Når du gør dette, vil du finde det lettere at løse problemet. Du har stadig ikke kender størrelsen på de to områder af trekanten kaldet hypotenuses men du ved, at højden er 14 meter, og bunden har i alt tyve meter, som, når delt i to giver en base af 12 meter til den større trekant og 8 fod for de mindre trekant. For at skrive den formel, du er nødt til at navngive siderne af trekanter. A2 vil blive overdraget til bunden af ​​trekanter; B2 til den rigtige vinkel side og C2 for hypotenuses. Først ser for størrelsen af hypotenuses Formlen er som følger.:

For større trekant:

C2 = A2 + B2, der svarer til Hypotenuse = kvadratroden af ​​A2 + B2
C2 = 12A € ™ x 12A € ™ + 14A € ™ x 14A € ™
C2 = 144 sq. Ft + 198 sq. Ft
C2 = 342 sq. Ft.

  • Brug din lommeregner, indtast 342 og trykke kvadratroden tegn, hvilket giver dig 18,49 meter, der vil være på størrelse med hypotenusen for større trekant. Gør det samme med den mindre trekant. Den resulterende størrelse af hypotenusen vil være 16.12 fødder.
  • Når du kombinerer alle de numre, der nu afsløret for omkredsen af ​​trekanten, vil summen af ​​alle tallene være 54,61 meter. Højden af ​​væggen er 10 meter. Multiplikation omkredsen af ​​trekanten med højden af ​​væggen, som er 54.61â € ™ x temperatur på omkring 10 € ™ vil give dig et areal på 546,10 kvadratmeter.

At finde de kubikfod et område kan være let og fascinerende, så længe du forstår, hvordan den matematiske formel fungerer. Ellers vil det bare være et virvar af tal. Slå op forskellige matematiske formler til at finde det samlede areal i kubikmeter forskellige former. Banen har masser af steder at besøge, hvor let at følge tutorials er tilgængelige.