Sådan finder du den bedste fodbold hold af All Time

Et fodboldhold er en gruppe af mennesker sættes sammen til en holdsport kaldet fodbold. Holdet spiller mod et andet hold. Fodboldklubber henvise til en sportsklub almindeligt etableret eller har hjemsted med en klub præsident, udvalg, politik og andre regler for at sikre, at spille eksistensen af ​​mindst ét ​​hold, og normalt valgt til regelmæssige konkurrencer.

Alle har en personlig fodboldhold favorit og vil kraftigt forsvare berettigelsen af ​​holdet. Husk på følgende kriterier, når de søger efter det bedste fodboldhold:

  • Major ære. Et fodboldhold skal have modtaget en stor ære. Jo flere priser, jo bedre. Hvis fodboldklubben har vundet blot én trofæ, er det klart, at de fik at prisen for en særlig grund, fordi de ikke vil blive anerkendt på anden måde.
  • Store navne. Som at vinde er vigtigt for et hold, der har store navne på holdet er også betydelig. Teams, der huskes endda årtier efter deres liga er imponerende.
  • Lokale fodbold liga. For fodbold amt hold, tjek på, hvor godt de udfører per sæson. Storhed et hold kan ses med hvor godt de forsvare deres titel.

Selvfølgelig kan din personlige favorit ikke være det bedste af det bedste med hensyn til statistik og hædersbevisninger. Men når de forhandler med andre fodboldfans, er det bedst at holde dig kyndig af prisuddelinger, æresbevisninger, og anerkendelse din personlige favorit må være i stand til at stå op for fodboldhold efter eget valg.

Fordi evaluere den relative styrke af de største fodboldhold gennem tiderne bruger subjektive vurderinger, og fordi kvaliteten og fodbold strategier samt nye træningsmetoder og taktik ændrer sig over tid, er det naturligvis svært at sammenligne og vælge det bedste hold. Hvis din personlige liste over største fodboldhold er stadig lang, kan du også indsnævre din liste ved hjælp af netto gennemsnitlige yards pr Play Advantage eller NAYPPA.

NAYPPA betragtes som en rimelig målestok for fodbold teamsâ € ™ relative styrke, fordi det er rimeligt konstant hver sæson. I den seneste tid, det flyver mellem en median på 5,4 til 5,5 yards per spil på angreb og forsvar. Så hvad er NAYPPA og hvordan måles?

De netto gennemsnitlige yards pr Play Advantage er antallet af værfter per spil mere gjorde et hold opnå på forbrydelse i hele sæsonen i forhold til værfterne per spil, at forsvaret er tilladt i samme fodboldsæson. Dominans af holdet i et bestemt fodboldsæson kan påvises gennem dette.

Dette mål for dominans kan let sammenknebne ved at sammenligne det med styrken af ​​tidsplanen. Denne metode har vist sig overlegen i forhold til undersøgelsen afstemninger og andre statistiske teknikker, der anvendes til evaluering af styrken af ​​et fodboldhold.

Fodbold kærester og tilhængere normalt downloade billeder af deres favorit hold og gøre dem så desktop wallpapers, mens andre tilhængere lave deres egen fan gjorde fodbold wallpapers til fodbold elskere til at downloade.