Sådan finder du billige hoteller i Egypten

Uanset om du blot ønsker at nyde ørkenen eller du elsker antropologi og lære om sfinkser og mumier, Egypten er det perfekte rejsemål for dig. Hvis du planlægger at tilbringe en ferie eller et par dage i Egypten, her er nogle tips om hvordan man kan sikre, at du har et billigt hotel at gå med dit besøg.

Først ved, hvor du vil hen. Dette er især vigtigt, så du ikke ender med at bo på et hotel, at det alt for langt fra dit sted af interesse. Egypten er et turistland, byder på en masse ting, som du kan finde og steder, du kan besøge næsten overalt. Som sådan, billige hoteller og indkvartering kan findes i næsten hver by. Du kan nemt finde en via internettet. Du kan også vælge at kontakte Egyptens ministerium for turisme at reservere tidligt opholdsrum.

Når reservere et hotelophold via telefon eller internettet er ikke en holdbar løsning, kan du nemt finde billige hoteller i Egypten selv. Kairo, for én, kan prale af en masse billige hoteller rundt i området. Dens downtown område er populært for overkommelige hoteller og vandrehjem, og områderne omkring sine togstationer er også stigende popularitet for samme tilbud.

Men hvis du har penge til overs, kan du tjekke ud eller blot besøge en række fem stjernede hoteller i Egypten at prale af vidunderlige funktioner. Et af disse hoteller luksuriøse er Sharm El Sheikh, der er placeret ved siden af ​​en dejlig strand ejendom. Her har du den luksus at nyde Ras Mohammed, en verdensberømt, miljømæssigt beskyttet nationalpark. Der er også luksus hoteller med udsigt over Nilen og endda tilbyde Nile krydstogter.

Hvad er en Egypten besøg uden sfinksen? Hvis du planlægger at besøge pyramiderne eller beundre sfinksen, Giza er det perfekte sted for dig. De fleste af opholdsrum er der dyre hoteller, men der er også et par af budget hoteller. Men hvis du stadig føler, at disse hoteller er lidt for dyrt, kan du enten tage en taxa eller tage en kamel ride at bo i Kairo, hvor værelser er billigere.

Bortset fra Giza og Kairo, kan du også besøge byen Luxor, hvor du kan finde den Kongernes Dal, en gravplads for faraoer herunder den berømte Tutankhamons. Du kan også vælge at besøge Alexandria, et fristed for myter og legender, takket være Alexander den Store. Uanset placering, kan du vælge fra femstjernede hoteller til billige budget hoteller.

For det andet, ved, hvornår du ønsker at gå. Hvis du virkelig efter billige boliger, så det perfekte tidspunkt at gå er i lavsæsonen. I disse tider, selv dyre og luksushoteller sænke deres priser betydeligt for at kompensere for det mindre antal af besøgende. Du kan også ønsker at tjekke pakke promotions for rejsebureauer for at have billige boliger. Bortset fra at spare et betydeligt beløb, kan du også gå til en tur omkring de mest populære steder i Egypten, da disse pakkeløsninger normalt kommer med transport, udflugter, logi og måltider.

En rejse til Egypten er absolut en interessant tur til at have, hvis du er en historie og artefakt elsker. Men hvis du blot ønsker at nyde de kulturelle tilbud, at det kan give dig, så er det en lige så godt valg. Fra luksuriøse femstjernede hoteller til billige, budget dem, er du sikker på at have den bedste indkvartering til at matche din rejseplan.