Sådan Find Ugle Pellets

Fugle er en gren af ​​zoologi, der beskæftiger sig med studiet af fugle. I zoologi klasser landsdækkende, har mange lærere inkluderet ugle pellets i deres laboratorie undervisningsmateriale. Mange forskere mener, at børns udsættelse for sådan vil iværksætte påskønnelse ugler i området for at holde den lokale skadedyr befolkning i skak.

Ugle pellets er almindelige i de nordlige områder, især i stalde, der viser en kakofoni af latterbrøl af forskellige arter af ugler. Studere dem gør børnene bevidste om deres rolle i økosystemet. Men mange er uenige om, hvor at købe ugle pellets for at studere. Regeringsrepræsentanter er blevet forstyrret på det beløb angiveligt spildt på noget så uhyggeligt som ugle ekskrementer.

Nu, hvis du ønsker at finde gratis piller, her er de bedste steder at få dem:

  1. I naturen. De bedste steder at kigge efter ugle pellets er under nåletræer. Det er her, de fleste høge, falke og ugler tendens til roost efter et måltid. Barn ugler er de nemmeste, da de er mest tilbøjelige til at bo i siloer, lader og på klinten baser. Eksotiske ugle pellets kan findes i marken græs eller i marsken.
  2. Uglens raste eller redepladser. Det ville være bedst for steder, der har en stor population af ugler. Du må hellere kigge efter en raste ugle i løbet af dagen. Kig på hvide stænk i bunden af ​​træer eller høje terræn som sandsynligvis en pille er ved siden af. Barns og øde bygninger er de bedste steder at kigge, da der er pellet ophobninger og de er beskyttet mod vejret udhuler deres ydre dæksel.

Når alle dine bestræbelser mislykkes, kan du købe online eller finkæmme gennem den lokale bibliotek for disse virksomheder:

  1. Science kit leverandører. De vil sandsynligvis spørge dig, hvad slags ugle du gerne pillen til at være fra så angive, hvilke slags ugle repræsenterer hele locale hvor du bor. Dette kan koste lidt som disse faciliteter holde deres ugle pellets i særlige hvælvinger og skal betale ekstra for specifikke ugle pellet jægere for at sikre, at deres pille identificerer slags ugle menu.
  2. Bird ressourcer. Det er virksomheder, der tager sig af fugle i deres naturlige miljø. De vil have ugle pellets af ugler, de hus i deres faciliteter. De er billigere end videnskab kit leverandører, men du måske nødt til at besøge dem og få pillerne selv.

Ugle pellets fortælle historien om, hvad der ugler spise uden dissekere dyret. De dannes, når uglen spiser byttet hele. Det går i Uglens kråse til mekanisk fordøjelse men dens fordøjelsessyrer vil ikke være i stand til at fordøje det her kemisk. Uglen er muskuløs mave forme disse ufordøjelige materialer ind i en pille. Pillen består af hårde genstande - ligesom skeletter af byttedyr, inde, mens de blødere stoffer - ligesom deres pels eller fjer, dække det. Den repræsenterer en ugle er enkelt måltid og repræsenterer hvordan sund og afbalanceret en lokal økosystem er.