Sådan Find Tilskud til enlige mødre: Få den hjælp du har brug

Som en enkelt forælder, kan det være svært nok til at gøre det gennem dagen, mens du prøver at arbejde og rejse en familie-pyt finde tid og energi til at lede efter tilskud og anden finansiel støtte. Hvis du har svært ved at finde private eller offentlige tilskud til enlige mødre, ikke give op: fra erhvervslivet og college tilskud til boliger tilskud, der kan hjælpe med daglige udgifter såsom mad, forsyningsselskaber og husleje, penge for enlige mødre er derude. Kunsten at finde det er at vide hvor man skal lede.

Det kræver tålmodighed at finde tilskud. Du vil opdage, at der er business, bolig- og kollegium tilskud til enlige mødre. Men du er nødt til at finde de rigtige ressourcer til at hjælpe dig med at finde denne finansielle støtte, og det er vigtigt at være opmærksom på svindel-for eksempel dem, der beder om penge op foran eller "garanti" de vil sende dig penge. Husk også, at i mange tilfælde vil pengene ikke annonceret som "tilskud til enlige mødre" -men ofte er der tilskud til lav indkomst enkeltpersoner, som du kan kvalificere sig. Bare fordi pengene ikke er beskrevet som "kollegium tilskud til enlige mødre" betyder ikke, det er ikke en kilde til finansiel bistand. Før du begynder at søge om tilskud penge, overveje alle de kategorier, du kan kvalificere sig til, fordi det vil bidrage til at åbne dine øjne for de forskellige muligheder, der kan føre dig til penge til din skolegang.

Finde finansiel støtte til Sådan Find Tilskud til enlige mødre: Få den hjælp du har brug
enlige mødre er ikke let du stadig nødt til at arbejde for at finde og ansøge om privat eller offentligt tilskud penge. Mary Anne Britton af forældre uden Partners fortæller om denne udfordring. Hun siger: "Der er muligheder derude, men du skal være vedholdende, og du er nødt til at være din egen advokat."

Britton, der er vice president for Familie- og uddannelsesmæssige programmering for den internationale organisation, sætte sig selv gennem college og samtidig øge to børn og arbejder; Hun har også hjulpet andre enlige forældre finde private og offentlige tilskud.

Her er en guide til at starte din søgning efter boliger, erhvervs- og college tilskud til enlige mødre, fra kilder, herunder regeringen, de lokale boliger myndigheder, virksomheder og højere læreanstalter. Du vil opdage, at mange tilskud til at gå tilbage til skolen, starte en virksomhed, eller dem, der hjælper med boligudgifter er baseret på ansøgerens indkomst, alder eller andre faktorer. Før du søger om økonomisk støtte, skal du sørge for at læse alle instruktionerne og information grundigt, så du ikke ender med at spilde din tid den mest værdifulde ressource for alle. Ansøg om boliger, erhvervs- og skole tilskud med disse trin.

Tilskud til boligudgifter

Der har været en stigning i hjemløse familier over hele landet, hvoraf mange er på vej af enlige mødre. Selv de, der har været i stand til at holde et tag over hovedet, kan have svært ved at følge med boligudgifter. Derfor er mange enlige mødre søger lokale eller offentligt tilskud penge. Det kan tage nogle grave for at finde de rigtige kilder, der tilbyder boligstøtte. Den gode nyhed er, er der flere føderale programmer, der kan hjælpe. Programmerne normalt kanalisere midler gennem statslige eller lokale myndigheder.

Disse agenturer tilbyde forskellige offentlige tilskud til enlige mødre og andre med lav indkomst enkeltpersoner. Følgende bør give nogle solide kundeemner.

 • Boliger Choice Voucher Program. Gennem offentlige boligforeninger rundt om i landet, den føderale regering yder økonomisk støtte til enlige mødre i form af værdikuponer, der hjælper dække udgifter til husleje. Optioner er ikke begrænset til almene boliger, men din indkomst niveau, husleje og valgte lejlighed skal opfylde visse retningslinjer for at du kan kvalificere sig. (Et program kaldet Veterans Affairs Støttende boligprogram kombinerer dette tilskud penge med kliniske ydelser.) Læs mere fra din lokale offentlige boliger bureau, som også bør være i stand til at forklare andre muligheder for økonomisk støtte til enlige mødre.
 • Statslige og lokale myndigheder. Mens den føderale regering har flere programmer til at hjælpe med at opbygge eller reparere socialt boligbyggeri, finansieringen er normalt distribueres til lokale regeringer eller nonprofits, ikke til enkeltpersoner-og ofte ikke som finansiel støtte til enlige mødre. Men at pengene i sidste ende til formål at hjælpe familier med lav indkomst, så hvis støtteberettigede, kan disse være et andet sted at lede. Programmer såsom USDA s Rural Housing Development og fællesfaciliteter, trylleri Hjemmestyre Investment partnerskaber, og det Hjemløshed Forebyggelse og Rapid Re-boligprogram alle finansierer denne måde. For at finde denne type hjælp for enlige mødre i nærheden af ​​dig, kan du besøge det nationale råd for den nationale boligpolitik agenturer. Gå ikke glip af det offentlige tilskud penge til enlige mødre.

Tilskud til College

Disse er nogle af de mest eftertragtede tilskud derude. Skole kan være en fantastisk måde at øge din indtjeningsevnen, men på kort sigt, hvis du ikke søge om økonomisk støtte, det sikker kan føle, at det er efterlader dig uden en krone. Den gode nyhed er, uanset om du lige er begyndt kollegium eller på vej tilbage efter et stykke tid væk, er der masser af ressourcer til rådighed til at hjælpe med omkostningerne (som kan være overvældende, at sige det mildt). Kan bruges uddannelsesstøtte ikke blot dækker undervisning, men også udgifter, såsom kollegium boliger, lærebøger og endda computere. Tilgængelighed og begrænsninger af tilskud til enlige mødre går tilbage til skole varierer meget. Glem ikke at se på tilgængelige private og offentligt tilskud penge.

 • Pell Grants. Disse behovsbaserede føderale kollegium tilskud udbetales direkte til studerende (nogle af dem enlige mødre) til dækning af generelle kollegium-relaterede udgifter op til et vist beløb. Pell Tilskud til enlige mødre og andre studerende skifter hvert år. (Den nuværende fælles landbrugspolitik er 5550 dollars.) Selv Pell Grants er ikke kun for enlige mødre, er dette en fantastisk måde at få den økonomiske støtte, som du kan få brug for. Ligesom mange kollegium tilskud, skal du søge ved at udfylde gratis program for Federal Student Aid (kendt som fafsa). Bemærk: Når de siger "fri" program, de betyder det; du kan udfylde denne formular direkte og skulle ikke betale nogen til at gøre det for dig, med mindre du ønsker det. Ikke alle føderale tilskud er gratis. Dette er en af ​​de sjældne gratis programmer, som du finder derude.
 • Andre Føderale tilskud. Den føderale regering har flere andre skoler tilskud til enlige mødre, hvoraf de fleste kræver, at du være Pell Grant-støtteberettigede og udfylde fafsa (se ovenfor). Her er en liste over tilskud. Den supplerende Educational Opportunity Grant er for dem med ekstraordinær finansiel behov og tilbyder $ 100- $ 4.000. Akademisk Grant Konkurrenceevne er for enlige mødre, der afsluttede gymnasiet efter 2005. Dette tilskud tilbyder økonomisk støtte, der kan være så meget som $ 750 det første år eller $ 1300 i den anden. The National Science og matematik Adgang til Bevar Talent (SMART) Tilskud (for tredje eller fjerde års studerende) tilbyder op til $ 4.000. Den læreruddannelsens Bistand til College og videregående uddannelse er stor, hvis du søger om tilskud til studerende, der ønsker at forberede sig til en karriere i undervisningen. Du kan få så meget som $ 4000 med denne mulighed. Men ikke alle finansielle støtte kommer gratis. I så fald skal den tilbagebetales, medmindre du underviser i fire år i en lav indkomst eller high-behov område. En anden mulighed for enlige mor tilskud er Irak og Afghanistan service Grant for studerende under 24, hvis forældre døde i tjenesten efter den 11. september 2001. Selv om dette ikke kan gælde for en stor bestand af kvinder, er det værd at nævne. Disse penge er lig med den maksimale Pell Grant, som skifter hvert år. Single mødre er ikke de eneste, der kan kvalificere sig til disse tilskud, men det er et godt sted at begynde at lede efter den finansielle støtte. Check the Web for flere fuldt beskrivelser og information berettigelse om tilskud til enlige mødre at gå på college.
 • Nationale og lokale stipendier. Generelt meritbaseret stedet behovsbaserede stipendier ligner tilskud i, at de ikke skal tilbagebetales. Mange nationale selskaber og foreninger tilbyder uddannelsesmæssige stipendier, herunder Google (De tilbyder tilskud til enlige mødre går i skole for databehandling og teknologiudvikling.); AARP (De har finansiel støtte til enlige mødre over 40 år); Den Jeanette Rankin Foundation (Du kan finde tilskud til kvinder over 35); og foreningen for kvinder i videnskab. Ud over disse, kan du også finde lokale eller statslige tilskud. Den føderale regering har også en søgbar database over legater, som du måske ønsker at tjekke ud. (Mange af disse tilskud er specifikke for visse gymnasier.) Sørg for at tjekke med lokale organisationer og skoler for at se, om de tilbyder økonomisk hjælp, også. Som altid, pas på svindel; bør du aldrig behøver at betale penge for at vinde penge. De frie stipendier er sandsynligvis din bedste satsning.
 • Your Company. Hvis du arbejder og går tilbage til skolen, skal du kontakte din arbejdsgiver for at se, om de har nogen tilskud til enlige mødre. Skønsmæssigt 60 procent af de amerikanske selskaber tilbyder undervisning assistance som ansat fordel. IRS øjeblikket giver virksomheder mulighed for at give op til 5250 dollars om året per medarbejder (men ikke alle er så generøs), så din arbejdsgiver kan være i stand til at hjælpe dig ud. Der er organisationer, der hjælper enlige mødre i South Carolina, Michigan, Oklahoma og de fleste andre lande. Som tidligere nævnt, ikke alle tildelinger er fri. Vær opmærksom på at mange uddannelsesstøtte normalt kommer med uforpligtende: Din akademiske præstationer vil ofte sat linjen for, hvor mange penge du får. Nogle virksomheder beder dig om at betale sagens omkostninger, og derefter refundere dig senere. Andre selskaber har et krav, at du arbejder for dem i et stykke tid, efter du har afsluttet din uddannelse, før de vil acceptere at tilbyde dig penge til college. Hvis disse krav arbejde for dig selv, kan du være i stand til at drage fordel af selskabets tilskud til kollegiet.
 • Din College. Colleges ofte tilskud og anden finansiel hjælp til enlige mødre. Disse er tilgængelige for accepterede studerende, og nogle er endda specifikke for enlige mødre. Pengene kan hjælpe med omkostningerne ved lærebøger, computere, undervisning, boliger og mere. Vær sikker på at tjekke med den finansielle støtte kontor skoler, du er interesseret i at deltage for at finde ud af, hvilke tilskud er til rådighed. Hvis du kun har brug for hjælp med en del af din skolegang, såsom computere, bør den finansielle støtte kontor for at kunne hjælpe dig med at lære at finde tilskud til skole teknologi ting. "Der er tilskud over det hele, men du er nødt til at spørge," siger Britton af forældre uden Partners. "Det er ikke ligesom de tilbyder det op." Så når de søger lån, tilskud eller stipendier for moms, så glem ikke at tjekke skolen du deltager så godt.

Tilskud til starte en virksomhed eller skifte karriere

Uanset om du søger teknisk uddannelse eller er klar til at starte en virksomhed af dine egne, kan du ønsker at søge om tilskud til at hjælpe med at få dig på din vej. Mange stipendier er tilgængelige via non-profit organisationer for iværksættere, samt gennem stater som Florida, Minnesota, Virgina og mere. Den føderale regering har mere information om finansiel støtte af enlige mødre, herunder et søgbart Small Business lån og tilskud Tool. Og glem ikke, at hvis du starter din virksomhed kræver, at du at gå i skole igen, kan du også kvalificere sig til uddannelsesstøtte.

 • PeaChic. Som en del af sin forpligtelse til kvinder i erhvervslivet, dette magasin, der blev lanceret i 2010 og tilbyder mindre tilskud på $ 500 til $ 1.000 for at hjælpe kvinder starte eller udvide en virksomhed. Det kan ikke være en enorm mængde penge, men det er en god kilde til finansiel støtte. PeaChic tilbyder single mødre penge til dækning udgifter, såsom forsyninger, markedsføring eller andre nødvendige dele for at gøre en virksomhed succes.
 • Huggies MomInspired. To gange om året, til bleen gigantiske yder tilskud på $ 1000-15000 dollars støtte innovative produkter eller nystartede virksomheder. Ideer behøver ikke at være ble-relaterede, men vinderne hidtil har været primært forældre- og barn-relateret. Selv om det ikke er specifikt rettet mod at tilbyde økonomisk hjælp til enlige mødre, er det absolut et sted at finde penge til din virksomhed.
 • American Association of University Women. Denne nationale netværk af enkeltpersoner og institutioner tilbyder flere forskellige tilskud muligheder og finansiel støtte til enlige mødre, herunder en Career Development Grant for studier og teknisk uddannelse og et EU-handlingsprogram Grant til projekter, der fremmer lighed for piger og kvinder .
 • Small Business Administration. Selvom det ikke giver tilskud til enlige mødre eller enkeltpersoner for den sags skyld, Small Business Administration kontor for kvinders virksomhedsovertagelse er en glimrende kilde til oplysninger om, hvordan man starter og finansiere en virksomhed.

Tilskud til daglige udgifter

Fra mad til varme til sygesikring, disse føderale programmer er en fantastisk måde at få økonomisk støtte. Betaling for de daglige fornødenheder kan helt sikkert tilføje op-især hvis du kun har en indkomst-so ansøger om ekstra penge kan hjælpe dig hvile lettere. Nogle af disse muligheder har været på plads i årtier, mens andre er mere nyoprettede. Statslige og lokale organisationer kan gøre livets daglige udfordringer lidt mere tåleligt for enlige mødre og andre. Her er hvordan man kan finde støtte til at hjælpe enlige mødre betale for disse daglige udgifter.

 • Kvinder, spædbørn og børn. Moderen til alle føderale programmer, kendt som WIC og drevet af USDA, har givet mad, sundhedspleje henvisninger, og ernæringsvejledning for kvinder og børn i alderen op til fem siden oprettelsen i 1972. Desuden til fødevareemballager, at programmet giver også kuponer, der kan bruges på landmændenes markeder.
 • Børns Health Insurance Program. Dette føderalt finansieret program giver økonomisk hjælp for enlige mødre, skoler, udbydere af sundhedsydelser og andre til at hjælpe uforsikrede børn får dækning. Kontakt din tilstand sundhed agentur eller skriv din tilstand og "chip" i en søgemaskine til at finde ud af mere om, hvordan du kan drage fordel af denne offentlige støtte.
 • Madkuponer. Næsten 40 millioner amerikanere nu sætte mad på deres borde med hjælp fra denne føderale program, formelt kendt som Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP). Ydelserne beregnes på baggrund af dine familiens størrelse, indtægter, omkostninger og andre faktorer. Mad stempler hjælpe mange familier, og er absolut en kilde til enlige tilskud.
 • Familier First / TANF. Gennem sit midlertidig hjælp til trængende familier program-der plejede at være kendt som støtte til familier med børn, der forsørges, og mere almindeligt som velfærdsøkonomisk den føderale regering giver månedlige ydelser til familier indkomstafhængige støtteberettigede. Dette er en meget almindelig bistandsprogram. Fordele og retningslinjer varierer; for yderligere oplysninger om, hvordan dette program kan yde hjælp og støtte til enlige mødre og finde din tilstand kontor, sætte "TANF", og din tilstand i en søgemaskine.
 • Lavindkomstlande Home Energy Assistance Program. Brug for hjælp til at betale dine regninger? Dette føderalt finansieret program, hvis ydelsen varierer afhængig af husstandens størrelse, indkomst, brændstoftype, og den region, hvor du bor, kan tilbyde den finansielle assistent for enlige mødre, du har søgt.
 • Sundhed og Human Services kontorer. Kontakt din statens Sundhed og Human Services kontor for mere information om tilskud og andre programmer, herunder state-specifikke tilskud, der kan hjælpe med at dække børnepasning omkostninger. For at finde de offentlige ressourcer til enlige mødre i din tilstand kontor, sætte din tilstand og "Sundhed og Human Services" i en søgemaskine.

Ved at starte med disse ideer og organisationer, bør du være i stand til at finde velrenommerede kilder til tilskud til enlige mødre. Lokalisering bolig, erhverv og college penge kan virke skræmmende, men når du kommer i gang, vil du opdage, at der er en masse hjælp til rådighed. Du kan få økonomisk støtte fra skoler, virksomheder og regeringen til at hjælpe med at fodre din familie, betale din husleje, eller støtte dine mål for at gå tilbage til skolen eller starte en virksomhed. Efter kontrol af de krav, vil du højst sandsynligt opdage, at du opfylder betingelserne for både betalte og gratis tilskud til at hjælpe med boligstøtte, erhvervsmæssige udgifter, eller studerende støtte. Med lidt held og en masse vedholdenhed, kan du få adgang til gratis penge-og finde en måde at bekymre sig lidt mindre.