Sådan Find Tidlig Uddannelser i dit område

Førskoleundervisning programmer i dit område kan blive noteret under børnehaver, chef Start programmer eller pre-børnehave klasser. Dit valg af program vil afhænge af, om du ønskede en halv dag program, en hel dag program, en regering støttet program eller en privat tidlig uddannelse.

Børnehaver er gode steder for forældre, der arbejder og ønsker deres børn på en sikker og produktiv indstilling. Mange børnehaver tilbyder halv dag for børn i alderen 3 til 4. Forældre kan vælge enten formiddag eller eftermiddag sessioner. De er ansvarlige for at droppe deres børn ud og plukke deres børn op. Mange børnehaver giver en fremragende tidlig undervisning program, der forbereder børn til almindelig skole, når de når en alder af fem. Børnehaver kan være placeret i telefonbogen under førskolealderen programoversigter. Du kan også finde en børnehave ved at tale med din præst eller minister. Mange kirker tilbyder fremragende førskolealderen uddannelser.

Hvis du er bekymret for standarder tidlig uddannelse og gerne dit barn er involveret i en regering støttet program, kan chefen Start skolerne være placeret ved at tale med din lokale bestyrelse for uddannelse. Disse klasser er for studerende alder 4, og mange af dem har deres egen pick up bus service. Pre-børnehave klasser er tilgængelige på de fleste områder, og nogle er privat ejet og drevet.

Det er vigtigt at finde en tidlig skole til støtte i dine børns uddannelse kan ikke overvurderes. Uanset hjemmet, kan tidlige udvikling af sociale færdigheder først begynde, når dit barn er præsenteret med situationer involverer leg og læring med jævnaldrende. Tidlige chef Start programmer hjælpe de forældre, der ikke har råd til private dagpleje eller børnehaver. Uanset hvilket program du i sidste ende vælger, kan du kun blive fortrolig med deres niveau af faglighed ved at tage en aktiv rolle i din præ skoleelever uddannelsesmæssige tidlige udvikling.

Mange forældre, der har placeret en præ- skole enten ved at spørge på et bestyrelsesmøde for uddannelse, religiøse centrum, eller ved hjælp af telefonbogen eller andre kontakter, antage, at de er igennem med deres engagement andet end at betale studieafgift og transport deres børn. Men forældrene tage en aktiv rolle ved at besøge deres børns førskole, mens den er i session, og kigge på deres børns projekterne kan yde en betydelig indvirkning på deres pre-schooler tidlige udvikling.

Nogle hoved Start-programmer er totalt overgivet til at give morgenmad, behandler og lur tid. Det er en af ​​grundene mange bekymrede forældre, der har de finansielle midler betale studieafgift for private dagpleje eller børnehaver. Uanset hvilken retning du vælger, dit engagement ved at holde styr på de uddannelsesmæssige standarder for tidlig undervisning program, du har valgt er den eneste måde at sikre, at dine børn får en ordentlig forspring i tidlige udvikling.