Sådan Find Styles fra Victorias Secret Fashion Show

Ingen gør iført bras og trusser flashier og mere sexet end Victorias Secret, især i deres årlige modeshow. Held hver december Victorias Secret Fashion Show er den mest ventede og kendis-deltog mode begivenhed af året, med alle fra Victoria Beckham til Martha Stewart i publikum. Showet i sig selv er et stort produktionsnummer at funktioner over-the-top stykker, såsom fem millioner dollars Fantasy Bra designet af Marvin Katz. Prydet med ægte diamanter og rubiner, denne sjældne stykke er mere pynt end funktionelle og er ikke tilgængelig for salg til den normale offentlige forbrugende. Men du kan overvinde den ser båret af de gorgeous gazeller på landingsbanen! Læs videre for at finde ud af, hvordan at finde styles fra Victorias Secret Fashion Show.

  1. Det meste af lingeri med i Victorias Secret Fashion Show vil være tilgængelig i Victorias Secret katalog for Forår, Sommer, Efterår, og vinteren i det kommende år. Så medmindre du kender nogen, der er en højere-up medarbejder hos Victorias Secret, det ser ud som du kommer til at vente, indtil featured lingeri rammer hylderne. Men hvem siger, at du er nødt til at vente så længe at spendere på nye lingeri? Check ud hvad Victorias Secret har i vente nu, og du bare kan finde lignende stykker til dem, fremhævede i modeshowet.
  2. Hvis du aldrig har købt lingeri fra Victorias Secret før, vil modeshowet sikkert inspirere dig til don deres sexede under ting! Må ikke bare købe en simpel bh og bomuld trusser - være eventyrlystne og gå efter de saftige numre. Knap-der stropper, Lacy push-ups, måske endda lår-højder og et korset. Din kæreste eller din mand vil helt sikkert sætte pris dit nye look. Og du behøver ikke at være Adriana Lima eller Alessandra Ambrosio til model lingeri til din private fest for to. Du kan endda lave en lille modeshow i dit eget i soveværelset!
  3. Temaet for 2008 Victorias Secret Fashion Show var tilbage til Glamour. Stylist Charlotte Stockdale, designer Todd Thomas, og makeup artist Charlotte Tilbury kombineret deres bestræbelser på at skabe ikoniske udseende, at Victorias Secret modeller er kendt for. At indgyde dette look ind i din daglige garderobe, tænke store og prangende: kjoler i farverige nuancer, der bare lige nok hud, store glitrende smykker, og ikke skåne blonder, flæser og fjer! Nedtone makeup og gå til en sofistikeret look består af jordfarver. Eller du kan bære dramatiske øjenmakeup, en ensfarvet kjole, og store bling.
  4. Der er ingen måde nogen kan få sådan en smuk tan midt om vinteren ... er der? Alle modeller i Victorias Secret Fashion Show fik deres hoved-til-tå strålende bronzed glød fra Victorias Secret Bare Bronze kollektion. Den selvbruner krop spray sælger for omkring $ 18 og har en ultra-fin tåge, der producerer en naturlig tan på blot et par timer. Med sin avancerede anvendelse teknologi og naturlige fugtgivere, kan en glat, solbeskinnede farve blive din i midten af ​​vinteren. Indgyde dig selv med deres eksklusive, cremet, møtrik-baserede Castanha do Brasil duft, så du kan lugte som sød og lækker, som du ser.