Sådan Find Skrivning Workshops Online

Skrivning er lige så meget et fællesskab indsats, da det er en personlig. Enhver person, der dykker i kreativ skrivning eller endda nyheder skriftligt har brug for kritik fra kolleger og læsere for at øge hans forfatterskab. En amatør forfatter ville være mest egnet til at engagere sig i sådanne aktiviteter, for de har meget at lære om de reb af skriftligt.

  • Beslut hvilken form for at skrive du gerne vil dvæle ved. Skrivning er et felt af mange overbevisninger. Ligesom medicin, teknik eller psykologi, dækker forskellige grene, inkarnerer forskellige stilarter og tager på forskellige former. Før du tager online skriftligt klasser, så spørg dig selv først: hvilken form for skrivning skal jeg ønsker at forfølge? Ønsker jeg at lære at skrive nyheder? Eller måske essays? Eller romaner og fiktion, måske? Du vil blive klar til at vide, at for enhver gren af ​​at skrive du beslutter at forfølge, der er til rådighed skrive workshops online, som du kan tage. Det er bedst at indsnævre dit valg til et par, så du kan fokusere.
  • Søg via Google eller Yahoo. Google og Yahoo bør være din online rejsefæller, konstant giver dig retninger og peger dig til de rigtige steder. Bare en simpel søgeord som "skriftlig kurser", og du vil blive præsenteret for et væld af ressourcer, du kan vælge imellem. De fleste hjemmesider er arkiveret af Google og Yahoo, så der er en stor chance for, at du vil finde en god skrivning workshop gennem disse søgemaskiner. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, så prøv at besøge og registrering på critiquecircle.com og forbinde med ligesindede personer, der er presset ind i at lære at skrive bedre.
  • Besøg flere skrive blogs. Blogs er den nye platform af oplysninger over internettet, og de ​​indeholder så meget (nogle gange endda mere) oplysninger som dit daglige website. I modsætning til hjemmesider, der har tendens til at tackle en masse ting, de fleste blogs fokuseret i en vis "niche", der retter en bestemt sæt af læsere eller publikum. Og du ville være heldig at vide, at der er en masse at skrive blogs derude, og de gennemfører regelmæssigt skrivning workshops for nye indviede og veteraner ens.
  • Kommuniker med din favorit forfatter Hvis din favorit forfatter har en e-mail-adresse -. Eller endnu bedre, en blog - så prøv og kommunikere med ham. Du kan spørge om de nyeste bog, han skriver om, eller måske kommentere hans bøger, som du har læst. Ind imellem korrespondancer måske du kan klemme i et par spørgsmål om den seneste kreative brik du skriver, og hvis han er tankevækkende nok til at reagere, så har du helt sikkert sække selv et værdifuldt værksted til at holde.
  • Etabler din egen skrivning værksted med venner. Hvis du ikke kan synes at finde den rigtige skrivning workshop, der passer til din smag og præferencer, så hvorfor ikke være initiativtager og start en selv? Du kan ringe på nogle af dine venner og kritik hinandens værker, i processen om oprettelse din helt egen manuskriptforfatter værksted eller memoir værksted!

En vigtig del af at skrive workshops forsøger at holde samtalen i gang, fordi det vil byde alle mulige bid af feedback om dit arbejde og vil senere forbedre din skriftligt.