Sådan Find Ski i ski ud Indkvartering i Colorado, USA

Sådan Find Ski i ski ud Indkvartering i Colorado, USA

Ski in, ski ud indkvartering er egentlig et begreb amerikanerne har erobret endnu, men flere muligheder efterhånden snigende ind på Colorado repertoire. De fleste europæere er derimod er vokset op med ski i ski ud logi som normen. Alpine landsbyer og skiområderne de var forbundet med, voksede ved siden af ​​hinanden og udviklede sig til de store skiområder, vi kender i dag. De skisportssteder begyndte som en del af centrum af byen og naturligt som nye skilifter og kørsler blev tilsat og flere mennesker ønskede at stå på ski, byerne udvidet omkring dem for at imødekomme deres behov. Ski i ski ud ejendomme lige blevet en normal del af udvidelsen, og selvom ofte kommanderede en præmie priser er relativt nemme at finde. Så hvor i USA kan du finde ski i ski ud?

Trin 1

Tag et kig på skisportsstedet historie at se, om der er endda egenskaber nær pisterne:

Flere amerikanske ski byer som Breckenridge, Telluride og Aspen startede livet som minedrift byer, før de voksede til den verdensberømte skiområder, de er i dag. Steamboat Springs var oprindeligt opdrætsarbejde by og har bevaret meget af sin gamle vest karakter. Mange af disse ski byer i USA var allerede etableret før skiområderne blev udviklet, så skilifterne er en mile eller to fra byen er forbundet med dem.

Winter Park var oprindeligt hjemsted for jernbanearbejdere og gradvist udviklet sig til en lille by. Byen er omkring 3 miles fra skiområdet, men en let 5-10 minutters gratis bustur. Langt størstedelen af ​​bolig er stadig i byen Winter Park og de små byer Fraser og Tabernash, lidt længere henne US Highway 40.

Trin 2

Tag et kig på områder, der er i hastig udvikling. På Winter Park basisarealet nu udvikles til at omfatte flere logi muligheder tættere på elevatorer i tillæg til den ene sande ski i ski ud indkvartering allerede afsluttet - Zephyr Mountain Lodge. Restauranter og butikker er nu også tilføjes basisareal at give ski i ski ud beboere flere spisemuligheder i nærheden af ​​deres bolig

Trin 3

Tag et kig på boligområder, som efterhånden er forbundet til liftsystemet:

I Steamboat Springs, den prestigefyldte Burgess Creek område har en elevator kører til det. Chalets USA har en ski i ski ud forplejning chalet, som følge af de meget begrænsede ejendomme til rådighed i nærheden af ​​bjerget. Thunderhead chalet er i Steamboat Springs, sover op til 14 i 6 ensuite soveværelser og er bogstaveligt talt stå på ski til døren.

Det er stadig sjældne, men ski in ski out ejendomme er nu dukker op i USA, hvis man ser nøje.