Sådan Find Sjove tasker til din Memory Stick Drive

Er du træt af den måde din memory stick drev ser ud? Gode ​​nyheder! Der er masser af sjove sager, der vil lyse op en kedelig memory stick drev. Her er hvordan man kan finde skøre-formet, regnbuefarvede, multifunktionelle sager til jazz det op.

  1. Websteder med de vildeste flash memory sticks - memory stick fabrikanter har skabt memory stick drev, der er sikker på at fange din opmærksomhed. Der er flash memory sticks, der ligner legetøj, dyr, dukker, og endda mad. Tag et kig på denne hjemmeside gadgets.fosfor.se og også denne ene geeky-gadgets.com. Disse websites endda dele de butikker, hvor du kan købe dem!
  2. Design-din-egen flash memory stick - Du kan bestille tilpassede flash memory sticks fra customusb.com. Indsend dit design, og folk fra hjemmesiden vil gøre en flash memory stick, der ligner den memory stick billede, du har tegnet.
  3. Multi-purpose memory stick drev - Har du set en memory stick pen? Hvad med en memory stick bil? Disse er blot nogle få eksempler på en multi-funktionel flash memory stick. En memory stick pen lagrer data som en flash memory stick, skriver som en almindelig kuglepen og har en laserlys til at fungere som en pegepind. En memory stick bil er en hukommelsesenhed drev, et stykke legetøj (det ser ud og lyder som en legetøjsbil), og en brevpresser, alle på samme tid.
  4. Bestil fra online butikker - Online shopping kan få dig en sjov flash memory stick. En række memory stick drev er til salg i online-butikker: Der er vandtætte sager, plast tilfælde, læder tilfælde, cases aluminium og designertoiletartikler tilfælde for dig at vælge imellem. Du kan arrangere flash memory sticks efter pris samt.
  5. Elektronik eller computer apparater butikker - Disse butikker sælger en masse nyttige gadgets samt sjove flash memory sticks. Tag et kig på hvad der er på skærmen for at finde ud af, om en flash memory stick fanger din fancy.
  6. Kunsthåndværk butikker - Disse kan sælge kreative flash memory sticks, som du ikke vil se i en regelmæssig elektronik eller computer apparater butik. Du kan også købe materialer fra disse butikker, så du kan amp op din flash memory stick dig selv.
  7. Læs magasiner - Disse kan funktionen kreative flash memory sticks, så abonnere på elektronik og edb-tidsskrifter. Hvis der er en feature om flash memory sticks, er listen over de butikker, der sælger dem, der indgår som godt.
  8. Annoncer - Sjove flash memory stick drev er til salg i rubrikannoncer. Tag et kig og du kan finde en, du gerne vil bringe med dig overalt.

En sjov memory stick drev med en cool sag er noget, du vil tage med dig overalt. Vær forsigtig, selvom! Andre mennesker kan have din memory stick drev også, så holder det, når du ikke bruger det eller vise det ud til andre. Hvis den bliver tabt, ikke kun har du mistet en nice item, du har mistet data gemt inde i det så godt.