Sådan Find Populære Mountain Resorts i USA

Er du på jagt efter vinterturistområder i USA, hvor du kan tage din familie eller venner? Den bedste trin, er naturligvis, at finde ud af det på internettet. Disse kunne være i hundredvis, og et valg ud af disse kan helt sikkert være svært, hvis du ikke ved, hvad hver kan faktisk tilbyde. Enhver hotel, der har en naturskøn bjerg nær nemt erklære sig selv som en udvej værd at besøge. Men hvis du virkelig gerne gøre din ferie så sjovt som muligt, skal du tage smerter i at finde din top pick.

Nedenfor er nogle af de mere berømte og populære. Disse kan give dig en idé om, hvad du skal finde på et hotel eller lodge, der kan give den bedste bjerg ferie oplevelse, du kan forvente.

  • Nemacolin Woodlands Resort and Spa kan give dig fornemmelsen af, hvordan det er at leve i en skov med de mest moderne midler. Beliggende i området ved Southern Allegheny Mountains i Pennsylvania, det tegner til at kombinere det sjove ved familieferie med sindsro af at være midt i naturlige vidundere. Det har også et anlæg til skiløb placeret på den nærliggende Mystic Mountain.
  • Bretton Woods i New Hampshire er, hvor en række store vinter resorts er placeret. Det giver turister med varieret valg af pister til skiløb. Mange langrendsløbere har erklæret dette for at få en af ​​de bedste terræner gunstige for sporten. For de mest komfortabel indkvartering i området, kan du prøve Mount Washington Resort. Stedet har en række butikker og restauranter, hvilket gør den til en af ​​de mest praktiske destinationer for mountain-elskende turister.
  • Scenic Wolf Resort, der ligger i North Carolina, kan tage højde for flere aktiviteter end bare skiløb. Med buildingâ € ™ s strukturelle design modelleret efter kabine indgiver resorts, kan du opleve, hvordan livet i bjergene var før, medmindre du har de fleste af todayâ € ™ s bekvemmeligheder. Det har en enorm skov i nærheden, som er fantastisk til naturen trekking. Der er også en golfbane, hvor du kan få al den tid til at færdigudvikle dit swing.
  • Aspen i Colorado har fire bjerge, der giver skråninger perfekt til skiløb. Fordi pisterne er brede og sikkert fra fremspringende klipper, er dette også en favorit blandt snowboardere. Længe kendt som en destination for folk, der foretrækker de alpine seværdigheder og Breckenridge resorts er Aspen oversået med forskellige butikker, der gør bor der praktisk.

Du behøver ikke at rejse for langt bare for at tage en ferie i en af ​​disse mest begunstigede vinterturistområder. Der bør være en i din tilstand, eller hvis ikke, i en nabostat. Du kan søge på internettet efter relaterede udtryk som Steamboat Springs, salg, skjult, blå, stenet, etc. eller søge hjælp hos turistbureauer for oplysninger om dette.