Sådan Find pc spil Patches

Pc-spil er masser af sjov, men nogle gange, når de sender der er små fejl i programmet eller ubalancer i spil tegn, der gør det mindre end sjovt at spille som bestemte tegn, racer eller fraktioner. En af de måder, som PC spil producenter forsøger at rette disse fejl og ubalancer er ved at udstede patches - små programmer eller stumper af kode, overskrive den aflyttet del af det oprindelige spil koden med opdaterede kode, enten fastsætter bugs eller re-balancer nogle af de ubalancerede spil funktioner. Selvfølgelig er det vigtigt at spillere, der spiller online eller hjemme at kunne finde de nyeste patches til populære spil.

  1. Spillets online-tjenesten. Den første ting, du skal gøre, når de søger PC spil patches er at få adgang til spillets multiplayer eller online-tjenesten, hvis den har en. De fleste moderne pc-spil vil tjekke for nye patches som du logger ind i multiplayer eller online område, og sørg for, at du har den nyeste version af programrettelsen for at sikre kompatibilitet med andre spillere. Hvis du ikke har den mest up-to-date plaster, så spillet vil normalt automatisk downloade den og installere patchen (selvom det typisk kræver, at du genstarte spillet bagefter).
  2. Spil udviklerens hjemmeside. Hvis spillet ikke automatisk hente nye patches når du logger ind i multiplayer eller online dele af spillet, bør du prøve at besøge spiludvikler hjemmeside. Mange udviklere vil have nyheder sektioner, der annoncerer for nylig udgivet lapper og downloads til rådighed af disse patches i en auto-installer format.
  3. Gaming hjemmesider. Populære gaming nyheder hjemmesider vil ofte have en download sektion, der indeholder de patches, der frigives til forskellige spil. Du kan søge på hjemmesiden for det pågældende spil, kan du besøge dette spil profil, og se om der er nogen patch downloads til rådighed for dig at opdatere dit spil med den nyeste patch. De fleste patches hentet på denne måde komme med en auto-installer, så du simpelthen nødt til at køre patch programmet, når den er overført med henblik på at installere patchen i dit spil.
  4. Brug din søgemaskine. Hvis du ikke kan finde den patch, som du leder efter på populære gaming sites, så prøv at lave en søgning med din foretrukne søgemaskine på internettet, på udkig efter patches for den specifikke spil. Du skal være forsigtig, når du søger efter patches på denne måde, dog, og kun hente dem fra pålidelige websteder; ikke at tage sig tid til at kontrollere kilden til din patch kan føre til skadelig software at blive installeret på din computer, uden du selv at vide det.

Nødvendigt værktøj:

  • Computer med internetadgang
  • Lovlig kopi af spillet i quesiton

Forsigtig:

  • Download aldrig software uden at kende kilden; dette kan føre til virus eller anden malware bliver installeret på din computer.

Tips:

  • De fleste moderne pc-spil kræver, at du har den nyeste patch til at spille mod andre spillere online eller få adgang til visse spil funktioner i online funktioner.
  • Mange udviklere har været kendt for at tilføje ekstra indhold i patches, når deres spil har været ude i et stykke tid, at stimulere interessen og tilføje replay værdi.