Sådan Find Konventionelle og Bizarre vækkeur Modeller

Er du den slags person, der har en indre vækkeur? Nå, du er heldig nok til at være punktlig i forfald til alle dine tidlige tidsplaner. Men dette er ikke tilfældet for mange mennesker. Nogle mennesker gentagne gange ender frustrerede, når de vågner op en, to, eller tre timer senere end det, de skal. Disse mennesker kan også være heldig - det vil sige, om de har fundet den bedste og mest effektive vækkeur til at vække dem op til tiden.

Vækkeure har været med os fra så tidligt som 250 f.Kr.. Den første blev kaldt vand ur, og det blev udtænkt af de gamle grækere.

I dag har vækkeure blevet fælles værktøjer til mennesker, der har svært ved at vågne op til tiden. Her er nogle af de mest almindelige og traditionelle vækkeure:

  • Spring-drevne og wind-up. Dette er måske den mest konventionelle vækkeur. Faktisk er vækkeure symboliseret ved denne type ur.
  • Analog alarm clock radio. Med væksten i popularitet af radioen, alarm clock radio begyndte også at blive populære. Typisk, det er så rektangulær ur, som regel med timer i cifre. Ældre versioner af dette ur stadig bruges regelmæssig 12-timers-to-fingre ur.
  • Gøg ur. "Cuckoo, gøg." Det er uret, der starter cuckooing Når den indstillede alarm tid strejker. Men kukure er ikke effektive i vågne folk op. Disse bruges kun til at registrere de forskellige tidspunkter på dagen.
  • Digitalt vækkeur. Det digitale ur er nu overalt, fra din mobiltelefon til computeren. Nogle gange, det kommer som en lille computer gadget specielt fremstillet til at vække dig. Det er normalt rektangulært design med store tal, almindeligvis i rødt.

Hvis vi har den konventionelle, så vi har også de bizarre vækkeuret modeller:

  • Clocky, den løbske ur. Dette er den bedste irriterende vækkeur, som navngivet af uberreview.com. Hvad gør denne irriterende er, at du bliver nødt til at spille Gemmeleg med det. Det vil begynde at finde et skjulested, når du rammer sin snooze-knap. Derefter skal du finde det bare at slå det fra. Du vil helt sikkert få op med dette og sandsynligvis få en hovedpine, også.
  • Bomb vækkeur. Dette vækkeur begynder at bippe tre minutter, før din indstillede tid. Du er nødt til at lukke den ud ved at afbryde sine ledninger eller andet - Boom! Du har allerede vækket alle i huset.
  • Sonic Alarm. Det er bedst, hvis du ønsker at undervise nogen til at vågne op med et vækkeur. Kast denne ting i personens plads, og det vil begynde at skabe en meget kraftig støj. Det vil ikke stoppe medmindre personen finder dig og stiften du stoppe bomben.
  • Puzzle vækkeur. Når dette ur rammer indstillede alarm tid, vil det skyde puslespilsbrikker ud i luften. Det vil ikke stoppe svirret med mindre du har fundet brikkerne og sætte dem sammen igen.
  • Hammacher Schlemmer Fredelig Progression. Hvis du er bange for at have søvn inerti eller en formiddag hovedpine, vil denne ting fungerer perfekt i vågner du op. I stedet for de irriterende lyde og højt bippende, vil denne ting vågner du op ved at producere forskellige lyde fra naturen såsom vandfald, regnskoven, og fugle. Det vil gradvist øge lydstyrken, indtil du slå det fra.

Disse vækkeure er måske ikke så sofistikeret og avanceret som et atomur. Men du behøver faktisk ikke brug for et atomur at vække dig.