Sådan Find Gymnasier med en accelereret Associates Degree

Hvis du bare ikke kan vente fire år at få en universitetsuddannelse, kan du overveje at få en grad fra en associerede program. En associeret grad koster mindre og er en hurtigere måde at komme til at arbejde efter skole og tjene penge. Der er tre typer af amerikanske associerede grader. Disse er den associerede of Arts grad (AA grad), den associerede of Science grad (AS grader) og den associerede of Applied Science grad (AAS grad). Flere samfund og junior colleges tilbyder også dem, og så er mange online skoler.

En associerede grad er også et plus for job, der kræver specialisering. Det er en stor mulighed for karriere mennesker, der ønsker at lande en højere job eller løn. Men der er en hurtigere måde at tjene det. Et par gymnasier i USA tilbyder nu en accelereret associerede grad. Dette er for en smidig overgang fra en associeret grad til en bachelorgrad. Denne unikke grad muliggør en Associates grader kandidat at få sin bachelorgrad på bare et år. Kom en bachelorgrad giver dig mere af en fordel i konkurrencen. Arbejdsgivere foretrækker en person med en universitetsuddannelse. Det er derfor, det er et boost til din omsættelighed, hvis du er en kandidat fra en 4-årig uddannelse.

Hvis du er interesseret, her er de skridt i at få en accelereret grad.

  1. Det første skridt i at finde gymnasier med et fremskyndet associerede grad program er altid at forskning. Kontroller, om din skole tilbyder en fremskyndet program; Hvis ja så gå efter det. Der kan være et krav klasse, så sørg for at du vil videregive det.
  2. Forbered alle de krav, der er nødvendige, så du kan tilmelde dig gnidningsløst.
  3. Hvis du allerede arbejder, kan du kontrollere, at de skemaer ikke er i konflikt med arbejde. Normalt skoler kræver deres elever at gå i skole mindst en gang eller to gange om ugen.
  4. Du er nødt til at holde undervisning og andre skolepenge i tankerne også. Hvis omkostningerne er for høje, kan du kontrollere, om du stadig har råd til at tilmelde. Du kan prøve at søge efter tilgængeligheden af ​​andre gymnasier og universiteter på Google eller andre søgemaskiner.

Hvis det ikke er muligt at få en accelereret associerede grad, kan du prøve at få en online grad. En online grad er et produkt af fjernundervisning uddannelse. Det tilbyder en bred vifte af associeret grad programmer som en bachelor-grad, regnskabsmæssig grad og endda en kandidatgrad. Associate grader online programmer følger næsten samme pensum som de regelmæssige universiteter. Den eneste forskel er, at du ikke gå til en normal skole for at studere. Du gør det derhjemme med computeren foran dig. Bare fordi det er forskelligt fra de formelle skoler betyder ikke, det er ringere i kvalitet. En central anerkendende organ styrer online skoler. Hvis du ønsker at få den bedste uddannelse online, kan du prøve disse top online universiteter. Walden University, Capella University, University of Phoenix, AIU Universitet og Devry University er cremen af ​​afgrøden, når det kommer til online-undervisning. En online grad kræver en mindre mængde af tid og penge. Når du opgraderer, kan du vælge andre kurser også som kunne interessere dig.