Sådan Find gratis Landscape Design Software

Du kan være en faktisk eller aspirerende landskab designer eller arkitekt, eller er du bare interesseret i at vide måder, du kan fikse op din forhave. Uanset omstændighederne, kan du være begejstret for at vide, at der er mange online værktøjer til rådighed, der kunne i høj grad hjælpe dig i dit job. Og den bedste nyhed er, at mange af disse værktøjer kan bruges til gratis! Hvis du ønsker at vide, hvordan man finde gratis landskab design software, her er nogle af de steder, du kan starte din søgning:

Showoff Virtual Designer. Dette er den gratis version af Imagine Pro Suite er udviklet af Visual Applications, og selv om det måske ikke har samme udbud af funktioner som den betalte version, Showoff er nok til at dække basale landskab design behov. Det er en foto-baseret program, hvor du kan uploade et billede af en have, og du kan bruge træk og slip-funktion til at tilføje planter (til rådighed fra programmets billedbibliotek), pools, sunrooms osv til fotoet.

Dette program kører på Windows Vista, XP, 2000 og NT.

. Blender Strengt taget er det ikke udelukkende et landskab design software; dette er i virkeligheden et 3D design software, der anvendes i en lang række anvendelser, såsom animation og spil produktion; selvfølgelig kan det også anvendes til landskab design.

En del af dette programs tilbydes funktioner omfatter følgende: modellering, shading, compositing, og rendering. Det er bedst, at du har en vis erfaring med 3D, så du nemt kan maksimere denne programmets funktioner.

Dette program kører på Microsoft Windows, Linux og Mac OS X, blandt andre.

Google SketchUp. Som med Blender, Google SketchUp er ikke eksklusiv for landskab design. Dette er et freeware tredimensional modellering program, hvor du kan oprette to-dimensionelle billeder (svarende til, hvordan du bruger en blyant og papir) og derefter har disse billeder skubbet, trukket, udvidet, og på anden måde manipuleret, for at danne en tre dimensional figur. Dette program er populært, fordi det er relativt let at bruge og har mange mulige anvendelser.

Dette program kører på Windows 2000, XP, Vista 7 og Mac OS X. Det har også en pro-udgave, som er tilgængelig for $ 495. Du kan også downloade en gratis prøveversion af denne pro-version her.

. Smartdraw.com Dette er en anden software perfekt til landskab design; det har et bibliotek med grafik til landskaber, såsom blomster, græsser, bunddække og mursten mønstre. Du vil nødt til at arbejde med pre-made skabeloner, men; bare vælge den skabelon, mest ligner det projekt, du arbejder på.

Ideaspectrum.com. Idé Spectrum faktisk sælger mange landskab design software-pakker, men det har nogle prøveversioner, som du kunne prøve. En af disse er den Realtime Landskabspleje Architect program. Denne software værktøj kan prale af en omfattende samling af billeder relateret til haver, som du kan bruge til at oprette dine designs. Du kan også uploade et billede af dit hus, og derefter designe en have omkring dette billede.

Der har du det! Disse er blot nogle af de store websteder, som du kan afprøve for at finde gratis landskab design software. Her er en anden tip: Hvis der er en særlig software-værktøj, som du er eyeing, kan du prøve at gå til sin officielle hjemmeside, og se om de har nogen gratis prøveversion til dette produkt. Der er ingen skade i at kontrollere! Held og lykke, og håber, at dette hjalp dig ud!