Sådan Find gratis Grant penge til at starte en virksomhed

En lille skala virksomhed er en fantastisk måde at frigøre dig fra endeløse timer låst op i små kontor sengebåse. Starte en virksomhed, kræver imidlertid en rimelig mængde kapital, som du vil bruge til at oprette den egentlige forretning, købe materialer og udstyr til produktion, og betale de ansatte. Medmindre du har penge til hovedstaden, en af ​​de ting, du skal gøre, er at finde gratis tilskud penge. Hera € ™ s hvordan.

  • Forretningsplan. Først og fremmest skal du bestemme din nøjagtige forretning og skabe en omfattende forretningsplan baseret på det. Forretningsplanen vil danne model for din virksomhed. Det er meget vigtigt, da ingen tilskud institution vil give dig varsel, medmindre du er i stand til at præsentere en god forretningsplan. Sørg for, at din plan indeholder et resumé af målene for virksomheden, den vinkel, twist, og niche, der gør virksomheden anderledes, den ressource, du har brug for, de reklame og markedsføring træk, at du vil gøre for din virksomhed, og andre aspekter der vil sikre, at din virksomhed tager fart.
  • Redigering og raffinering af planen. Når du har foretaget det første udkast af forretningsplanen, er næste skridt er at polere det. Den bedste måde at gøre dette på er ved at tage en pause i et par dage eller uger efter, at du har formuleret forretningsplanen. Dette vil give dig den kreative distance, du har brug for at være i stand til at revurdere forretningsplanen senere. Efter nogen tid, gå tilbage til din forretningsplan og forsøge at revurdere det og se efter fejl. Du skal være kritisk, mens revurdere din forretningsplan. Pointen er at være i stand til at forbedre din forretningsplan. Husk, der er ikke sådan noget som en forretningsplan, der er perfekt fra starten. Du kan også få nogle input og råd fra venner, der har udøvet deres egen virksomhed, samt fra familiemedlemmer.
  • Forslag. Efter revision og redigering af din forretningsplan for at sikre, at det er solidt og fuldt funktionel, er næste skridt er at skabe business forslag. Forretningen Forslaget bør omfatte banen, der bør påvirke tildelingen agentur til at give dig tilskud til at starte din virksomhed.
  • Grant muligheder. Når du har foretaget din virksomhed forslag, det næste skridt er at afgøre, hvor du kan sende forslagene. Den nemmeste måde at afgøre, hvilke institutioner og fonde tilbyder gratis tilskud er ved at gøre en søgning på nettet .search for hjemmesider store virksomheder, virksomheder og offentlige institutioner. Tjek de krav, der er nødvendige for at ansøge om tilskud.

Når du har en liste over de tilskud agenturer, det sidste trin er at indsende din virksomhed forslag, din forretningsplan, samt en liste over andre krav, der er nødvendige for tildeling agentur til at behandle din ansøgning. Med disse trin, bør du kunne finde en gratis tilskud til at hjælpe dig realisere dine forretningsmæssige drømme.