Sådan Find en Work-fra-Home Job

Sådan Find en Work-fra-Home Job
Du elsker dit job. Du virkelig. Men de lange daglige pendling og kontor politik? Ikke så meget. Du ved, at hvis du bare kunne finde en måde at gøre det, du elsker fra dit hjemmekontor, dit liv (både det personlige og det professionelle) ville være mere i balance. Med hver femte ansatte arbejder på afstand, er det blevet nemmere end nogensinde at blive en Telecommuter. Læs videre for at lære at finde et værk fra hjemmet job.

Her er fem tips til at finde et værk fra hjemmet job.

Spørg din chef.

Der er ingen grund til at starte en potentielt langvarig jobsøgning, hvis du allerede har et job, som du gerne vil beholde. Selv hvis det ikke distancearbejde venlig, kan det helt sikkert blive det ... med lidt hjælp fra dig. For startere, tage et kig på alle aspekter af din position, fra suppe til nødder. Identificer alle dele af din position, der let egner sig til at blive gjort på afstand og tage flittige noter.

Så tal med din chef om dit ønske om at arbejde hjemme. Vis ham dine noter, så han kan se, hvordan arbejdet på afstand kan faktisk være en fordel for virksomheden, og ikke bare til dig selv. Men vær forberedt på en vis modstand; Hvis du helt har arbejdet på kontoret indtil nu, kan din chef ikke ønsker at tabe ansigt tid med dig. Tilbud om at arbejde en eller to dage fra hjemmet til at starte, så han kan vænne sig til arrangementet. Du kan finde dig selv at arbejde hjemmefra på fuld tid i, ja, ingen tid.

Være kyndige af job svindel.

Det er anslået, at for hver legitime arbejde-at-home job online, vil du sandsynligvis finde 60-70 job svindel, luskede annoncer og alt for god-til-være-sand "forretningsmuligheder." Mens det er en nedslående stat for sikker, det bør ikke skræmme dig væk fra at finde en reel distancearbejde job. Du skal bare vide, hvad man skal kigge efter, og hvad skal man passe på.

Tegn på et job fupnummer omfatter nidkære arbejdsgivere, der ønsker at ansætte dig sans en jobsamtale, tilbyder at gøre tusindvis af dollars om måneden for et job, der ikke vil typisk betale så meget, bliver bedt om at sende penge som en måde at blive uddannet til en position, eller ansætte ledere, der sender dig e-mails fra ikke-organisation emailadresse (såsom Gmail, Hotmail eller Yahoo!).

På flip-side, legitime arbejde fra hjemmet findes job, så vær opmærksom på disse fælles svindel og gøre din forskning for at finde det, du leder efter.

Kontakt virksomheder direkte.

Den sidste gang, du var nødt til at gå på en jobsamtale, indbringelsen kom fra en ven på den samme virksomhed, der vidste om jobbet åbning før det blev endda opført. Så hvis du har dit hjerte indstillet på at arbejde for en bestemt organisation, men det har ikke angivet dit drømmejob endnu, skal du ikke fortvivle. Du skal blot nå ud til virksomheden alligevel at finde ud af, om der er nogen åbninger. Mens du er mest sandsynligt kommer til at høre noget, så send dit CV og følgebrev i alligevel. Ved at vise interesse i en position, før det selv åbner, er du allerede sætte din ansøgning øverst i bunken!

Brug pålidelige kilder.

For at sikre, at du ikke blive offer for et job fupnummer, skal du kigge på steder, der er scam-fri. Brug små, branchespecifikke og niche hjemmesider steder såsom fleksjob, snarere end store jobportaler. Mindre steder er mere tilbøjelige til at holde deres database arbejdspladser rene og lokke-fri. Tag et kig på hver jobsøgning hjemmeside, før du begynder at anvende til deres job. Har de nævner, hvordan de flag, og fjerne scam posteringer? Hvis de ikke taler om det overhovedet, eller give dig en måde at kontakte dem direkte for at få hjælp til din konto, har de ikke de jobsøgendes bedste for øje, og deres hjemmeside er sandsynligvis fyldt med scam job.

Du kan også søge gennem individuelle selskab websteder for at se, hvilke job de er i øjeblikket tilbyder. På den måde kan du undgå svindel og gøre din jobsøgning mere sikkert.

Søg lokalt.

Selvfølgelig kan der være en fornemmelse at arbejde for et selskab i Milano ... når du bor i Milwaukee. Men nogle gange, søger tættere på hjemmet, kan have større fordele. Du kan prøve at besøge nogle lokale virksomheder til at se, om de er på udkig efter hjælp. Efter alt, kan nogle virksomheder ønsker medarbejdere at arbejde hjemmefra, men stadig være fysisk tæt på kontoret i tilfælde af hastemøder og af andre grunde.

Arbejde fra hjemmet kan give dig større balance i arbejdslivet, end du nogensinde har forestillet sig. Start din søgning på højre fod for at finde et arbejde fra hjemmet job, og du kunne gøre det job, du elsker fra det sted, du elsker mest-home, sweet, home.


Foto: thinkstockphotos.com