Sådan Find en skræddersyet Music Box

En masse mennesker elsker musik, og det er vist på forskellige måder. Forskellige musikinstrumenter blev udviklet til at udtrykke musik. I 1796 en urmager i Genève, Schweiz ved navn Antoine Favre udviklet metal kamme, der ramte en pre tuned-metallisk note. Det var på det tidspunkt, hvor den første musical boksen blev oprettet.

En musik boks eller musical kasse er et musikinstrument, som er sammensat af ben placeret i en metalcylinder. Det strummed af metal kamme skabe musikalske lyde. Gennem årene har musik bokse udviklet sig til forskellige typer. Der er spilledåser, der har diske, som du kan ændre og lommeur, der har musik bevægelser.

Produktionen af ​​musik bokse blomstrede i 1900-tallet indtil opfindelsen af ​​grammofonen. Musik kasser blev bragt til Amerika af Regina Music Box Company og bosatte sig i New Jersey. Efter Anden Verdenskrig blev produktionen af ​​musik bokse udelukkende produceret af Reuge. Sankyo Seiki er et japansk selskab, der også skabt musik bokse. De bruger den seneste innovation inden for automatisering gøre vejen til moderne produktion af musikken kassen.

Som årene skred frem, er musik bokse nu tilpasset. En masse mennesker er på udkig efter måder at tilpasse musik bokse. Skræddersyede kasser har et personligt præg på dem. Du kan enten oprette dig egen musik box eller har nogen samle det for dig.

Hvis du er på udkig efter en tilpasset musik boks, her er nogle tips om hvordan man finder dem.

  • Hvis du beslutter at oprette din egen musik box, den bedste måde at fortsætte er at kigge efter anvisningerne. Du kan søge på internettet efter de anvisninger, eller du kan deltage i en workshop, der lærer dig, hvordan du opretter en spilledåse. Oprettelse af din egen musik boks er sjovt. Du kan pryde din boks med forskellige designs som smykker, billeder, eller du kan sætte din yndlingsmusik figur på den.
  • Hvis du vil have din musik box til at være mere indviklet og professionelt lavet, kan du gå til musik box butikker og producerer for at kontrollere tilpasse musik bokse.

Her er nogle musik box-producenter, der tilpasser musik bokse.

  • Heirloom Musical Creations tilbyder dig mulighed for at designe din egen musik boks. Brug af David box og Grand David boksen, kan kunderne bestille musik boksen, de ønsker. Beliggende i Dripping Springs Texas, arvestykker Musical Creations bruger Sankyo Orpheus musikalske bevægelser både 50 og 72 noter.
  • En anden skik musik box skaberen er Music Box Attic. Music Box Attic har en bred samling af musik bokse fra Mr. Jul sjælden klavermusik kasse til Sorrento musik smykker kasser. De også tilpasse og personliggøre musik bokse efter kundens valg.

Musical kasser er store gaver til lejligheder som bryllupper, baby barnedåb, fødselsdage eller jubilæer. De er også nogle af de mest indsamlede musik samleobjekter i verden.