Sådan Find en Reverse Mortgage Specialist

Folk i deres senior år kan få deres pension, men de har stadig penge spørgsmål, og på dette tidspunkt, kan en omvendt pant specialist grundigt hjælpe dem. Anset specialister i reverse realkreditlån, flere og flere ældre mennesker benytter deres tjeneste i økonomiske vanskeligheder. En omvendt pant giver dem mulighed for at bruge af egenkapitalen i deres hjem (eller hjem egenkapital pant) for at låne penge fra et realkreditinstitut.

En omvendt pant specialist kan tilbyde følgende ydelser:

  1. De kan vælge den bedste type for dig fra de forskellige typer af reverse realkreditlån til rådighed på markedet.
  2. De kan diskutere dine kvalifikationer, for du bedre til at forstå konsekvenserne af en omvendt pant.
  3. De kan bestemme dit hjem værdi, så du kan nyde den præcise egenkapital og økonomiske værdi af dit hjem.
  4. Som finansielle rådgivere, de kan give råd om, hvordan man håndterer de næste trin i din reverse pant.

Nu hvor du ved, hvad de kan gøre, er næste skridt er at vide, hvor du kan finde dem:

  1. Søg online. Du kan Google selskaber, og de fleste af dem har deres egne hjemmesider. Du kan klikke på bannerreklamer med deres reklamer for at henvise dig til deres websted og få andre kontaktoplysninger.
  2. Besøg kontoret eller hjemmesiden for Sammenslutningen af ​​Reverse Mortgage Specialists, Inc. blev grundlagt i 2006 i Miami, deres personale er nogle af de mest erfarne Reverse Mortgage Specialist.
  3. Check lokale fortegnelser. Din lokale kontor ville være i stand til at lokalisere en Reverse Mortgage Specialist i dit område. Flere og flere mennesker er specialiseret på dette område, og de sætter op kontorer i næsten alle stater. Du kan få feedback om deres succesrate, og hvor meget deres gebyrer er i at yde deres tjeneste.
  4. Spørg långivere. Spørg din pant långiver, pant mægler, eller kommercielle pant kontor, hvis de kender nogen, som tilbyder reverse realkreditlån. De kan være i stand til at henvise dig til en akkrediteret kontor.
  5. Gå til fora. Medlemmer af den slags fora er mere end villige til at hjælpe og give dig oplysninger om sådanne tjenester. Nogle af dem kan endda have førstehåndserfaring og kan guide dig i hvad du kan forvente, og hvad man skal kigge efter i en omvendt pant.

Du kan også bruge en pant Lommeregner for dig at se en tæt skøn på en gældende reverse pant.

Det er vigtigt at finde nogen, der kender de tips og tricks af handelen. En omvendt pant specialist kan meget vel være ikke blot en højt kvalificeret person, men også en person, der kan spare dig for en masse hovedpine langs vejen.

Være bekendt også med de føderale love, der styrer disse typer af realkreditlån. Ligeledes kan statslige love er forskellige fra land til land. Så mens du har en specialist til at håndtere dette for dig, er det altid bedre at gøre din forskning, så du kan beslutte sammen med din specialist.