Sådan Find en Mercenary Company, der Ansættelse

Mercenary virksomheder ansætter medarbejdere til at kæmpe for at bekæmpe, da efterspørgslen stiger. For at blive ansat, skal du have en baggrund i militær kamp. Der er flere private militære firmaer, der har brug lejesoldater til udlejning. Det kan være lidt svært at få i, men med de rette kvalifikationer, færdigheder og viden, du kan være i stand til at finde en lejesoldat virksomhed til at ansætte dig. Her er et par hjemmesider, som du kan besøge for at få dig i gang med at finde en lejesoldat virksomhed.

  • United PMC - United PMC er en hjemmeside, der vil give dig et overblik på private militære firmaer. De har også en liste over lejesoldater firmaer, som du kan tjekke ud, hvis du er på udkig efter et job som lejesoldat. Nogle af de selskaber, der er anført på hjemmesiden omfatter Eagle Aviation, Risk Advisory Group, Blackwater USA, Northbridge Services Group og meget mere. Du kan også udfylde et ansøgningsskema på hjemmesiden og sende den til gennemgang.
  • Private Military - Denne organisation er også nyttigt, når de søger en lejesoldat virksomhed at arbejde for. Du kan gennemse deres liste over entreprenører og private militære firmaer. Nogle specialer omfatter risikoanalyse, militær og politi uddannelse, forsvar intelligens og mange flere. Du kan også se juridiske dokumenter, artikler, nyhedsbreve og forskningsrapporter på denne hjemmeside.
    Du kan også gå direkte til hjemmesiden for private militære virksomheder til at se, om de har job åbninger, der kan være af interesse for dig. Her er nogle af de populære lejesoldat virksomheder, der kan være åbne for ansættelse.
  • Blackwater Watch (XE Watch) - XE Watch har specialiseret sig i at yde lejesoldater. De specialiserer sig i krig, konflikt og menneskerettigheder. Du kan kontakte virksomheden for at se, om de ansætter lejesoldater. De har mere eller mindre 20.000 soldater i deres selskab. Du kan se op ansøgningsprocessen på hjemmesiden.
  • Triple Canopy - Triple Canopy giver sikkerhedstjenester og risikostyring tjenester til forskellige enheder, herunder private virksomheder, ikke-statslige organisationer og andre kunder. Nogle af de særlige sikkerhedsforanstaltninger tjenester omfatter support, beskyttende tjenester, uddannelse, krisestyring og vurderinger. Se oplysninger om de tilgængelige karrierer fra Triple Canopy på hjemmesiden. De har både operationelle og virksomhedernes arbejdspladser til rådighed.
  • International Stabilitet Operations Association - ISOA specialiseret i fredsoperationer og tilbyder tjenester såsom overvågning, lægelige ydelser, risikostyring, sikkerhed, satellitovervågning og mange flere. Nogle af de virksomheder, der er en del af denne forening er bl.a. Air Charter service PLC, Securiforce International America, LLC, Overseas Lease Group, Inc, Telum Protection Corporation og mange flere.

Det er nogle af de websteder, som du kan besøge for at se, om de har nogle ledige stillinger for dig. Hvis du har nogle kontakter i militære særlige operationer, kan du finde det lettere at søge et job åbning i nogle lejesoldat selskaber. Du kan oprette et interview og gå igennem ansøgningsprocessen via din kontaktperson. Sørg for, at din krop er i god stand, og at du har de færdigheder, at de vil være på udkig efter at blive en lejesoldat.