Sådan Find en grav i Arlington National Cemetery

Arlington National Cemetery er en af ​​de ældste militære kirkegårde i USA. Det administreres af det amerikanske Department of the Navy. Arlington National Cemetery Beliggende på tværs af Potomac-floden i Washington, DC, er beliggende i den tidligere boet efter hustruen til Robert E. Lee, Mary Anna Custis-Lee. Tab af alle de krige USA blev involveret i, samt veteraner er begravet på Arlington National Cemetery. Ture rundt om kirkegården er til rådighed for et gebyr.

Du kan besøge kirkegården og finde en krønike til nationens € ™ s historie, ære krigshelte eller at betale din sidste ære til en elsket. Hvis du forsøger at finde en grav en krigshelt i Arlington National Cemetery, her er nogle tips om, hvad du skal gøre.

  • Hvis du kender placeringen af ​​graven, vil det være meget let for dig at køre ned eller lave en tur til Arlington National Cemetery. Hvis du agter at bruge din bil inde i kirkegården, du nødt til at sende en skriftlig anmodning til administrationen afdeling af kirkegården. Ellers kan du parkere din bil på parkeringspladsen og betale gebyret og bord på cemeteryâ € ™ s Tourmobile at tage dig til din destination.
  • Du kan sende en formel anmodning om at blive givet placeringen af ​​en bestemt grav hvis du absolut ikke har nogen idé om, hvor det er. Du anmoder bør omfatte en gyldig grund eller grunde, hvorfor du nødt til at finde den særlige grav. Du er nødt til at sende brevet af anmodning til cemeteryâ € ™ s administrative afdeling gennem Freedom of Information Request Officer og vent på din anmodning om at blive tildelt.
  • Hvis du bare vil kigge efter grave nogle af de mest bemærkelsesværdige helte og krigsveteraner, du kan spørge på Visitors Center, når du allerede er på kirkegården. Personalet på Visitors Center vil være i stand til at give dig placeringen af ​​disse populære grave ligesom hvilepladser på præsident John F. Kennedy, Den ukendte soldats grav, oberst Ruth G. Bradley, Audie Murphy, Robert F. Kennedy, Abner Doubleday, og Glenn Miller.
  • Du kan også søge på nettet for at finde en grav på Arlington National Cemetery. Et websted, som du kan bruge, er Findagrave.com. Du kan gå til webstedet og søge efter Arlington National Cemetery og skrive for- og efternavn på den person, der søger efter i cemeteryâ € ™ s side. Webstedet vil give dig nogle oplysninger om den person, samt trivia hvis de findes og plottet og afsnit, hvor graven er placeret.
  • Du kan også finde en grav i Arlington National Cemetery ved at kontrollere hjemmesiden for National Gravesite Locator af det amerikanske Department of Veteran Anliggender. Give de ønskede såsom første, midterste og sidste navne, fødselsdato og død, hvis kendt information og vælg Arlington National Cemetery i rullemenuen. Klik på knappen Go, når du har indtastet oplysningerne, og vent på informationssiden skal vises. Du kan også klikke på et link til et kort over kirkegården og en retningsbestemt pil, der peger dig i den rigtige retning.

Mens han var på Arlington National Cemetery tager tid til at besøge gravene af de andre krigsveteraner, der hjalp form historien om USA. Det emmer af historie og et sted, hvor man kan ære de kendte og ukendte helte, der hjalp med at holde resten af ​​amerikanske borgere sikkert.