Sådan Find en gammel ven Online

Internettet bør virkelig betragtes som en af ​​de største resultater, at mennesket har gjort. Det har bogstaveligt talt knyttet hver eneste person tilsammen danner et gigantisk globalt samfund og har gjort information, uanset kultur, let tilgængelige for alle. Det er derfor, det er virkelig den bedste løsning for alle på udkig efter en bestemt person. Ja, de dage af at søge i telefonbogen efter en bestemt person er død. Disse dage, kan alting ske digitalt, herunder at søge efter en gammel ven. Her er nogle af de måder at gøre det online.

  • Googler navnet. Forudsat at din gamle ven har en vis form for Internet tilstedeværelse i form af en hjemmeside, social networking site, artikel, osv ..., google navnet på denne person bør give dig de oplysninger om ham du søger efter. Ja, det er virkelig så simpelt. Så længe Google kan indeksere navnet, vil der være resultater. Den eneste virkelige problem, som du kan komme med denne mulighed er, at hvis navnet på din ven er helt almindeligt, kan du blive konfronteret med tusindvis af links til at undersøge for at sikre, at du får oplysninger om den rigtige person, du leder efter. Derfor, hvis navnet på din ven er John Smith, så bare google navnet vil ikke være nyttigt, da der sandsynligvis tusinder eller endda millioner af mennesker, der bruger det navn.
  • Søg Facebook. Facebook kan prale af tæt på en milliard aktive brugere, og anses for at være den 2. mest besøgte hjemmeside i verden (ved siden af ​​Google). Du kan faktisk gøre en hurtig folk søger på dette websted for at finde en person, da det er meget sandsynligt, at han vil have en profil op at køre enten at genoprette forbindelsen med gamle kammerater eller blot spille Farmville eller Mafia Wars. Nu er den eneste måde for dig at foretage en grundig søgning af Facebook-databasen er ved at oprette din egen Facebook-konto og profil. Bare rolig, det er gratis og nemt. Når du har en konto op at køre, skal du skrive navnet på søgelinjen og tryk enter. Der vil være et begrænset antal mennesker resultater til rådighed, som du kan undersøge. De fleste profiler vil have et profil billede for at gøre det lettere for dig at få øje på den faktiske person. Hvis Facebook søgningen redskaber dig ingenting, så kan du overveje at prøve andre sociale netværkssider som MySpace, Friendster, Bebo og Twitter så godt. Processen er stort set den samme anyways.
  • Søg online hvide sider. Der er mange online folk mapper rundt som du kan bruge som typisk de digitale versioner af vintage og klassiske hvide sider i telefonbogen. Men forskellen er dybest set den database over disse online telefonbøger er ganske omfattende overgår internationale grænser og sådan. Du skal blot besøge whitepages.com, anywho.com, realpageslive.com og peoplespot.com og foretage en søgning på navn, by og stat. Hvis du søger efter en ven i et bestemt land, så er der regionale online telefonbøger tilgængelige som godt og kan findes ved blot at søge efter det ved hjælp af Google.

Disse 3 muligheder alene bør give dig de oplysninger om den person, du leder efter. Ja, på udkig efter en gammel ven er afgjort meget lettere end omkring 20 år siden, ikke?