Sådan Find Disney Parade fartplaner

Disneyland har altid haft en parade og temaet skifter hvert år. Dette 2009 temaet blev "Celebrate, A Street Party" i anledning af parkens 50 års jubilæum.

Paraden kører to gange om dagen i travle dage, den ene om morgenen og den anden om aftenen. Det er bedst at se parade natten når flyderne er tændt op til at værdsætte deres fulde skønhed.

Her er nogle ting, du kan gøre for at finde Disney parade skemaer:

1. Gå til den officielle Disney webstedet. Besøg http://disneyworld.disney.go.com at se de månedlige tidsplaner. Gå til kalenderen, skal du vælge parken, og derefter se parken tidsplaner for dag. Den officielle hjemmeside grænseflade er ikke så brugervenlig, og du kan have nogle problemer med at navigere selv. Alligevel vil du være garanteret, at du får den officielle tidsplan.

2. Prøv at besøge de uofficielle Disney websteder, der udstationerer parade tidsplaner Her er nogle af dem.:

  • www.wdwinfo.com - Dette site hævder at være den største uofficielle Disney World vejledning. Sitet interface er mere brugervenlig end den officielle hjemmeside selv. Det har en udstationeret tidsplan for parkens åbningstid, parader og fyrværkeri i fire måneder. Klik Fyrværkeri / Parades kun og den næste side vil vise kalenderen for måneden og timer, når de parader vil ske er udstationeret for hver dag i måneden.
  • www.wdisneyw.co.uk/ - Vælg Park timer fra venstre side bar, og det vil føre dig til en side notering en tidsplan for en tolvmåneders periode. Vælg den måned, hvor du planlægger at besøge Disneyland, og det vil føre dig til en kalender for den pågældende måned. Du bliver nødt til at henvise til en kode legende men fordi parader og særlige begivenheder er opført i kalenderen i kodeform.
  • www.intercot.com - Vælg Info Central, og det vil føre dig til en side med en liste parader i fire måneder.

3. Bed hjælp fra fora. Fora er gode steder at finde specifikke oplysninger, som du har brug for, fordi du kan stille spørgsmål fra de reelle folk, der allerede har været til Disneyland. Forummets medlemmer kan også give dig tips om, hvad parader er gode og hvordan du får mest muligt ud af dit Disneyland besøg. Du kan tjekke www.disboards.com at se samtaler om tidsplaner mv Du bliver nødt til at registrere for at skrive et spørgsmål eller en kommentar, selv om.

4. Ring til parken for tidsplaner. Du kan ringe til parken et par dage før dit besøg bare for at være sikker. Der har været tilfælde, hvor parken måtte ændre planer og de steder ikke var i stand til at opdatere, hvad de har bogført.

5. Kontroller Entertainment Times guide ved indgangen til parken, når du får der. Ikke blot vil du få tidsplanen for de parader, men deres ruter også.

En Disneyland besøg er aldrig komplet uden vidner til featured parade. Watching parade fuldender sjove og festlige følelse af, at Disneyland bringer. Du må ikke ødelægge din Disney World besøg ved at have de forkerte tidsplaner og manglende parade selv.