Sådan Find brugte busser

Hvis det er første gang, du køber en brugt bus, kan du spekulerer hvor du kan finde brugte busser og om du vil have mange muligheder, når du finde en forhandler. Faktisk brugte busser er overalt, og du vil sandsynligvis blive overrasket, når du ser hvor mange der er på markedet. Givet dig kan få brug for at rejse lidt længere, end du ville gøre for, siger, en brugt bil, men du bør være i stand til at finde en brugt bus i din generelle område, som du kan samle op, eller du kan være i stand til at få din brugte bus leveret til dig for et ekstra gebyr.

Begynde at lede efter brugte busser ved:

  1. Auktioner. Auktioner kan være en stor mulighed for at finde høj kvalitet brugte busser til en billig pris. Selv om dette er ikke altid tilfældet, vil mange gange auktioner har strenge regler om kvaliteten af ​​deres brugte busser på grund af forsikringskrav og vil bortauktionering af busser, der er blevet godt vedligeholdt. Ofte busser vil blive solgt på auktion, fordi et projekt er løbet tør for midler eller lukke ned, og dens aktiver skal likvideres.

    Du kan finde lokale auktioner ved at kigge i de klassificerede afsnit af din lokale avis, at spørge din lokale politi kontor, hvornår og hvor der afholdes deres auktioner (politiet ofte bortauktionere beslaglagt og beslaglagt køretøjer) og ved at gå online. For en liste over beslaglagte busser i dit område, kan du besøge bil auktion.
  2. Kommunale regeringer eller skoledistrikter. Hvis du ønsker at gøre nogle kald rundt, kan du være i stand til at komme i kontakt med en person fra din lokale skoledistrikt eller kommunale forvaltning, der kan give dig oplysninger om deres bus flåder. De fleste skoledistrikter købe deres egne busser og leje deres egne chauffører, men nogle kontrakt med virksomheder som Laidlaw, som leverer de skoledistrikter med busser og kørsel tjenester. Du bliver nødt til at kontakte din lokale skoledistrikt eller kommunale forvaltning (eller nogle gange amtet transport afdeling) at bestemme alderen af ​​deres flåde samt, hvis og når de ville være villige til at sælge deres brugte busser.
  3. Private forhandlere. Hvis du planlægger at bruge mere end $ 10,000 på din brugte bus, vil det være fornuftigt at arbejde med en professionel brugt bus forhandler eller mægler. Selv om de selvfølgelig vil opkræve mere end hvad de har betalt for bussen, de er ofte i stand til at købe busser til engrospriser på grund af deres viden og erfaring i branchen. De finder gode tilbud, og selv om de markerer priserne lidt op, vil de stadig videregive disse tilbud til dig, og du vil sandsynligvis være at betale mindre, end du ville, hvis du var at købe den brugte bus på egen hånd.

    Hvis du er en uerfaren brugt bus køber, så er du måske ønsker at vende ansvaret for at finde bussen, du ønsker til en forhandler eller mægler som godt. Du kan finde landsdækkende brugt bus forhandlere, som den her, eller du kan finde for professionelle brugte bus forhandlere i dit område ved at kigge gennem telefonbogen eller søge online.
  4. Online. Hvis du gør en online-søgning efter "brugt bus" eller "brugte busser i dit område", vil du få en række resultater, at finkæmme igennem. Hvis du bare kigger for at se, hvad der er derude, eller du ved præcis, hvad du ønsker, søger online er en stor mulighed. Du vil hurtigt afgøre, hvilke brugte busser er tilgængelige i dit område, og for hvilken pris. Derefter kan du enten indsnævre din søgning, eller starte købsprocessen hvis du finder noget der passer til dine behov. Du kan finde websteder, der giver dig oplysninger om brugte busser landsdækkende eller brugte bus salg specifikke for dig region (dvs. Northwest Bus Sales).

Men du indsnævre din brugte bus søgning, skal du sørge for, at du er i stand til at inspicere din brugte bus grundigt, før du køber den. Læs Sådan at købe en brugt bus, før du ser din bus i person, så du ved præcis, hvad man skal kigge efter, når du laver din købsbeslutning.

Forsigtig:

  • Undersøg din brugte bus grundigt, før du beslutter dig for at købe den.

Tips:

  • Auktioner kan være et godt sted at finde velholdte brugte busser til en nedsat pris.