Sådan Find brugt motorcykel og bil værdier

Ønsker du at købe en bil? Hvad med en motorcykel? I dag kan det være en bedre idé for dig at købe brugt i helt nye, især da selvfølgelig brugte køretøjer blot koster en brøkdel af prisen for nye. Afvejningen, er imidlertid, at du virkelig har brug for at investere tid i at vide, hvordan du vælger hvilken brugt bil eller motorcykel til at købe. Ellers ville du bare ender med at bruge mere på reparationer og vedligeholdelse, end hvis du bare havde investeret i en helt ny model i første omgang. Det er også en god ide at gøre sammenligning shopping mellem forskellige mærker og modeller af biler og de tilbudte priser på dem. Du ville blive overrasket over forskellen mellem priserne på nøjagtig samme bilmærke og model, forskellige bil forhandlere tilbyder.

Så hvad man skal gøre? Fremmes ved, at der er så mange ressourcer derude, der kan hjælpe dig med at vælge den bedste værdi køretøj - hvad enten det er biler motorcykler, eller endda både værdier - for dine penge. Så hvis du ønsker at finde ud af brugte motorcykel og bil værdier, her er nogle steder, du kan gå tjek:

  1. Kelley Blue Book eller KBB er en pålidelig hjemmeside ressource, der giver dig mulighed for at kigge efter værdier af de specifikke bilmodeller, du kan lide, og det år det blev gjort. Først ville du komme til at vælge, hvilket køretøj kategorier, du ønsker at forskning, som sedans, coupéer, pick-ups og luksus biler. Når du har valgt den særlige kategori, du foretrækker, ville du vælge det mærke, og derefter året for dens mærke. Endelig ville du blive præsenteret for forskellige auto bogførte værdier, som er følgende: den gensalgsværdi, den private part værdi, vejledende udsalgspris værdi, og certificeret pre-ejede værdi. En fordel ved at bruge denne hjemmeside er, at KBB værdier er normalt meget pålidelige. Også, hvis du er på udkig efter meget, meget detaljerede specifikationer, du ville sandsynligvis finde denne hjemmeside nyttige. Nogle måske tror, ​​det er for detaljeret til indledende forskning, så du kan gå videre til den næste hjemmeside.
  2. NADA Guides Vehicle Pris og Information fungerer på samme måde KBB. Når du kommer til denne hjemmeside, vil du finde en sektion som omhandler især brugte biler. De muligheder du har her omfatte følgende: brugt bil priser, brugt bil anmeldelser, en sammenligne biler indstilling, og en mulighed for at tilbyde din bil til salg. Denne hjemmeside er meget sejlbar, og dets tilbydes funktioner som bilen sammenligning vejledning (hvor du kunne sammenligne specifikationer og værdier på op til tre forskellige biler) er yderst nyttigt.
  3. Automobile Mag i er også en brugervenlig hjemmeside, med mange nyttige funktioner såsom brugt bil anmeldelser og rubrikannoncer, og en "brugt bil Ægte pris" rapport. Denne rapport viser en pris kurve eller søjlediagram af priserne på bestemte bilmærker og modeller: hvilke værdier kan klassificeres som god pris, god pris, eller overpris, afhængigt af hvilken tilstand du bor i.
  4. Auto og motorcykel magasiner. Selvfølgelig kan du købe forskellige auto og motorcykel blade, for at hjælpe dig med at få en idé om de løbende kurser af brugte biler og andre køretøjer. Det er bedre at købe magasiner end bøger i denne sag, da magasiner er mere opdateret og meget billigere så godt.

Der har du det! Fremmes ved det faktum, at du kunne gøre intelligent og produktivt forskning på køretøjet pris værdier, også uden at bryde en sved. Have det sjovt, og her er til intelligent shopping!