Sådan Find Brugt båd Dele: Boat Classifieds

Uanset om du kan lide at genopbygge både til en hobby eller din foretrukne båd skal repareres, i stedet for at betale en formue for nye dele er det altid godt at vide hvor man kan finde brugte dele og forsyninger. Nogle af disse tips omfatter ser på rubrikannoncer og bjærgning dele. Du kan spare et ton af penge.

Trin 1

Kontroller internettet. Der er auktionssider på internettet, der tilbyder brugte reservedele til en brøkdel af deres oprindelige pris. Tjek http://www.boatauctionsinfo.com/ og http://www.auctionspass.com/ for mere information. Du kan altid ønsker at kontrollere eBay eller private båd hjemmesider for at se, om ejerne har oprettet nogle brugte dele til salg. Kig efter forhandlere eller sælgere i dit område at spare på shipping gebyrer.

Trin 2

Kig på bjærgning værfter. Besøg enhver travl pier og du vil sandsynligvis komme på tværs af et par både opgives til kirkegården. Tal med ejeren eller manager til at spørge, om han har nogen dele til rådighed på de gamle vrag. Hvis du kan redde dele, vil det spare dig penge. Desuden er gamle både taget til bil og båd bjærgning værfter. Kig i din telefonbog for bjærgning værfter på dit område. Nogle ejere har også hjemmesider, som f.eks http://www.bobsmarinesalvage.com/. Du kan sætte pris på at kunne søge online til dele i stedet for at gøre telefonopkald eller turen ud til den faktiske bjærgning værftet.

Trin 3

Læs rubrikannoncer. Under sejlads sæson, kan du også finde et par brugte reservedele der er anført i din avis rubrikannoncer. Ofte vil motorer, propeller og elektronik blive opført fra både, der blev revet ned for at bruge for skrot. Hvis du er heldig, vil sælgeren sandsynligvis være villig til at forhandle en lavere pris for at få disse dele ud af hans hænder. Aldrig nøjes med børskursen, eller vil du altid spekulerer på, om du kunne have fået, hvad du har brug for mindre.

Trin 4

Tal med din vedligeholdelse mekaniker. Hvis du hyppigt en marina eller mole, har du sandsynligvis en mekaniker, som du bruger til at vedligeholde din egen båd. Hvis det er tilfældet, overveje at tale med ham om at finde de brugte dele, som du har brug for. Hvis han ikke har nogen på hånden, chancerne er han vil i det mindste være i stand til at sende dig i den rigtige retning på din søgning.

Trin 5

Køb en gammel båd til dele. Hvis du har brug for mere end et par dele, overveje at købe en gammel, udrangeret båd. Disse er opført i marinaer og båd yards, i aviser og på internettet. Du vil sandsynligvis ende med flere dele, end du har brug for, men det vil være langt billigere end at købe hver for sig.