Sådan Find Billige togbilletter

Togbilletter er din passage til at rejse med tog. Kom dem billigt er altid bedst, da det betyder, du rejser til lavere omkostninger. At rejse med tog for nogle er en af ​​de mest behagelige oplevelser og den bedste måde at rejse, da de kan nyde deres tur uden mangler landskabet gå til deres destination og tilbage.

Hvis du er interesseret i at finde billige togbilletter, her er nogle tips, du kan følge.

  • Planlæg din rejse tidligt. Planlæg din tog tur tidligt, så du kan finde de billigste togbilletter. Hvis du har mere end én togstation i nærheden af ​​dig, kan du sammenligne priser for destinationer, der fører til, hvor du planlægger at gå.
  • Bestil din rejse tidligt. Booking din rejse tidligt er altid den bedste måde at få billige togbilletter. Køb din billet 9-12 uger før din tur til at få et godt tilbud på din togbillet.
  • Bestil din rejse sent. Hvis du ikke fik en chance for at booke din rejse tidligt, er der i sidste øjeblik booking rabatter, der kan spare dig for en masse penge. Prøv at booke dit tog turen en nat før eller endda en time før toget, du ønsker at fange en tur i blade. Ring til togstationen og spørge, om der er forskud billetter. Advance billetter er til tider billigere.
  • Ansøg om en jernbane-kort. Hvis du rejser med tog ofte, overveje at ansøge om en skinne kort. En jernbane kort er et kort, du skal betale for at få 1/3 dine togbilletter. Hvis du bruger toget hver dag, en gang om ugen eller en gang om måneden, en jernbane kort er værd sin pris. Du kan få jernbane kort fra hjemmesider, der tilbyder jernbaneforbindelser kort.
  • Bestil din rejse på jernbanestation. Booking dit tog tur på en jernbanestation kan skære omkostningerne fra booking på rejsebureauer, som du omgå rejsebureau regningen. Få et kort og finde ud af hvor du skal hen, og book din rejse fra jernbanestation. Hvis du ved, hvordan du kommer til hvor du skal hen, behøver du ikke et rejsebureau, der debiterer dig reservationsgebyr.
  • Ændre genvejen. Hvis du har masser af tid til din rejse, tager længere rute kan være billigere end at tage toget, der går den korte rute. Nogle togstationer opkræve mindre, når toget skal passere to eller flere stationer går til samme destination som en, der går direkte til en bestemt destination. Under en længere tur betyder også, at du kommer til at nyde mere natur, før det bliver til din destination.

De tips, der er anført ovenfor, kan hjælpe dig med at få billige togbilletter til uanset hvor du skal hen. Selv hvis du tager toget på arbejde hver dag, eller hvis du går til en ferie destination, kan du lide at tage toget mere end kørsel eller ridning en plan. Du kommer til at bruge mere tid på at nyde naturen og nyde den luksus af tid, hvis du bestiller din rejse på en station og tage toget.