Sådan Find Billige brugte dele

Sådan Find Billige brugte dele

Rendegravere er tunge udstyr, der anvendes i udstrakt grad i byggeri og udgravning. De anvendes til at grave i jorden og haul materialer ved anvendelse af skovlen-lignende værktøj anbragt ved den bageste ende af maskinen, og læsseren ved fronten. At arbejde en rendegraver, forbliver en operatør siddende på maskinen og manipulerer forskellige sæt af håndtag og kontroller. Rendegravere bruge hydraulisk tryk teknologi, som gør det muligt at skære igennem hård jord blot ved armene inden i maskinen.

Hvad er forbløffende er, hvordan sådan en vidunderlig innovation gøres kommercielt tilgængelige, og til overkommelige priser, på det. Hvis du selv er interesseret i at finde Billige brugte dele, ved, at der er mange veje, hvor du kan starte din søgning.

Den første og nemmeste sted, du kunne begynde at lede efter brugte dele ville være på internettet. Hvad er nogle af de hjemmesider, du kan tjekke ud? Du kunne starte først med handel steder såsom ebay.com, der byder på nye og tidligere ejede dele samt rendegravere selv. Priser på faktiske rendegravere spænder fra $ 6,500 til $ 15.000. Være styret af beskrivelser på de maskiner, ejerne selv skrev. En anden lignende hjemmeside er amazon.com (de fleste af de varer fundet her, er brugte legetøj, selv om der er nogle billige dele som en erstatning rendegraver spand for Kubota B26).

Efter at have prøvet de fælles handel hjemmesider, kan du gå besøge websteder, der specialiserer sig i handel tungt udstyr (såsom brugte traktorer, osv). En sådan hjemmeside er goodbyecitylife.com. Du vil være i stand til at finde forskellige mærker af rendegravere her, som John Deere gravemaskiner, Kubota rendegravere og Cat brugte landbrugsmaskiner traktor loader. Der er også forskellige typer såsom en mini rendegraver (i øjeblikket sælger for $ 4.000), samt vedhæftede filer og brugte extendere. En fordel at besøge websteder som disse er, at du nemt kan sammenligne priserne på de forskellige tilgængelige typer og modeller, og disse priser er billige, også. Andre steder du kan besøge omfatte usedtractorstore.co.uk, med en omfattende udbud af rendegravere og brugte dele af forskellige mærker: priserne er i pounds.

Et godt ressource for nye, renoverede og brugte maskiner dele er brokentractor.com. Shop efter dele, såsom hydrauliske cylindre (yderligere kategoriseret i følgende: stabilisator cylindre, boom cylindre og spand cylindre, blandt andre), spande og spand dele og loader dele. Være styret af de specifikationer, der er anført, såsom brugte landbrugsmaskiner traktor og brugte modeller, der er passende for de dele; vægten af ​​den specifikke del; og salgsprisen. Dette er virkelig en omfattende websted, som du vil finde nyttige. Hvis du ikke var i stand til at finde den særlige del, du leder efter, kan du gå til dele forespørgselsformularen side på dette site.

Endnu en måde at gå om din søgning ville være at besøge hjemmesider, der udelukkende sælger det specifikke mærke din rendegraver. Dette vil sikre, at den del, du køber er faktisk passer til din maskine. Hvis din rendegraver er en John Deere, for eksempel, skal du gå til deere.com. Andre hjemmesider omfatter jcbamericas.com (for JCB traktorer), og cat.com (for Cat Minilæsser).

Hvis du blot ønsker at vide mere om rendegravere og brugte dele (såsom tips om hvordan man vælger de rigtige brugte dele), prøve backhoeparts.qarf.com for meget nyttige artikler.