Sådan Find Berømte Truss Bridges

Sådan Find Berømte Truss Bridges

Truss broer er broer, der blev bygget fra simple skelet struktur bjælker kaldet spær. Deres unikke konstruktionsplaner meste påvirket af det 19. og det 20. århundrede ingeniører, hvilket gør dem den ældste type af alle moderne broer. Truss broer blev berømt på grund af deres kombination af økonomisk design, moderne tilgang og klassisk teknik. Mange truss broer er berømt på grund af deres rige historie, udestående optegnelser og romantiske steder. Her er nogle berømte truss broer findes over hele kloden.

  1. Broen over floden Kwai. Populært i 1950'erne på grund af romanen og filmen, der blev opkaldt efter den, de "Broen over floden Kwai" er absolut den mest populære truss bro i verden. Det er berømt ikke kun på grund af sin unikke navn, men fordi broen er også historisk. Romanen og tilpasning film kan være fiktive, men hvad gjorde det historisk betydning for amerikanerne og sydøstasiaternes er, at det blev bygget af verdenskrig krigsfanger. Romanen og filmen er meget medvirkende til at vise historien om tilblivelsen af ​​denne jernbanebroen, men forfatteren faktisk gjort en meget stor fejl - broen er ikke rigtig over Kwai-floden, men Mae Khlung. Men for at holde turister fra forvirring, thaierne omdøbt, floden Kwae Yai.
  2. Den Bollman Truss Railroad Bridge. Beliggende i Savage, Maryland, den Bollman Truss Railroad Bridge er en historisk tour de force af 19. århundrede bygning af amerikanske ingeniører. Det er den første vellykkede jernbanen stålbro i USA og også en af ​​de ældste. Bygget i 1852, den Bollman Truss Railroad Bridge har en højde på 160 meter.
  3. Den Quebec Bridge. Verdens længste cantilever truss bro er Canadas stolthed, Quebec Bridge. Også kendt i fransk (en større sprog i Canada) som Pont de Quebec, broen er den længste i verden på 987 meter (3239 fod i metriske måling). Broen viser opfindsomhed canadiske ingeniører den krydser Saint Lawrence at forbinde byerne Quebec og Levis.
  4. Den Ashtabula Bridge. Den Ashtabula Bridge er hjemsted for den værste togulykke i historien om USA. Katastrofen er kendt som Ashtabula River Railroad katastrofe- og var forårsaget af en bro fiasko og en teknisk tilsyn. Katastrofen skete december 1876 en snedækket nat forværring tragedien. En af dens ingeniører begik selvmord på grund af skyld og for at undgå domfældelse. Men en af ​​de gode frugter af denne rædsel er, at katastrofen bragte standarder for alle broer, der omfatter prøvning, inspektion og vedligeholdelse. Den Ashtabula Bridge var også den første smedejern bro af Howe-typen.
  5. The Sky Gate Bridge R. The Sky Gate Bridge R er i øjeblikket den længste truss bro i verden, efter at det overgik Quebec stolthed i 1994. For at være mere specifik, denne Osaka bro er verdens længste double-pyntet truss bro - transporterer 3 baner til biler på toppen og 2 baner til jernbane nedenfor over spær. The Sky Gate Bridge R er en adgang bro til Kansai International Airport i Japan.