Sådan Find Action figurer prisoversigter

Det kan være overraskende at vide, at der er folk derude, der tilbringer en masse tid at indsamle action figurer. Den tid, kræfter og penge, som samlere forbruge på deres fantasier kan være ganske uforklarligt for ikke-samlere.

I modsætning til andre samleobjekter poster, er priserne for action figurer ikke fast. Ligesom det finansielle marked, kan det svinge eller puste over tid. Placeringen betyder også. Så for eksempel kan gå pris for en action figur i en stor legetøj samleobjekter supermarked i byen være meget anderledes end sin igangværende sats i en lille samleobjekter butik i en lille by.

En anden downbeat konsekvens i pris udkik efter action figurer, bortset fra den radikale inflation og udsving i priserne er fad syndrom. Nogle action figurer blot falde ud af trend og andre pludseligt og dramatisk blive varme emner, kun for popularitet til at kollapse lige så hurtigt, som den steg. Forvent, at prisen på et Transformers tal er højt, når der er en Transformer film kommer snart til teatre. Du kan vente på, at syndromet at stilne af, og du vil se, at prisen falder mærkbart.

Så hvor skal du kigge efter action figur prisoversigter?

Den mest bekvemme mulige sted at søge efter en action figur prisguide er naturligvis internettet. Hvor hurtigt, du finder prisen for noget helt obskure meste afhænger af din søgestrategi. Prøv at være så specifik som muligt med dine søgestrenge som "Star Wars 1977 Yoda figur pris" for eksempel. Alternativt kan du navigere til online butikker og auktionssider såsom Amazon, eBay og Yahoo! Auktioner og afslappet gennemse deres store varebeholdninger.

Den næste mulige kilde til action figur prisoversigter er magasiner. Der er forskellige magasiner, der fokuserer på action figurer. Lees Toy Anmeldelse eksempelvis indeholder artikler om de nyeste tal på markedet med en bred referenceramme for forskellige action figurer. Hvis du abonnerer, får du hver måned opdateret markedsværdier af dine favorit figurer.

Lokale boghandlere har action figur prisoversigter til rådighed. Du kan også købe dem via online boghandlere. Sørg for at købe den seneste udgave, for at få de mest opdaterede priser. Adskillige velrenommerede pris vejledning bøger, som ikke er så dyre, er Price Guide til Action figurer Collectibles, Warman s Action Figurer Field Guide: Værdier og identifikation, og de tre-binds sæt Tomart s Encyclopedia. Disse bøger er tillid over hele landet med hardcore samlere. Der er en ulempe dog i at vælge bøger som din pris guide for action figurer. Du er nødt til at købe så mange som du kan for krydsreferencer.