Sådan Filt Sæbe med uld

Først og fremmest, skal du samle alle de materialer, du bliver nødt til at følte sæbe med uld. Du skal bruge et stykke sæbe, uld, et håndklæde og en skål med varmt vand. En valgfri emne at bruge, er en filtning bord eller vaskebræt.

Nu, vil du ønsker at starte med at vikle ulden omkring bar af soap. Sørg for at vikle ulden omkring det så alle overflader af sæbe er dækket. Hvis du ønsker at være kreativ, kan du tilføje ekstra farver uld til en smuk dekoration.

Dribling varmt vand på sæbe er den bedste måde at fugte den. Du ønsker ikke at gennembløde det med vand på dette tidspunkt, eller ulden vil mere end sandsynligt glide. Klappede det vil hjælpe dig til at vide, om ulden er våd hele vejen igennem.

Når du opdager, at uld er temmelig våd, kan du begynde at klemme den. Du skal stadig drible dråber vand på det regelmæssigt. Du vil begynde at lægge mærke ulden gør en ulden ydre lag omkring bar af soap. Fortsæt med at presse det, flytte den rundt i dine hænder, mens du gør det. Sørg for at tilføje vand alle så ofte for at holde dine hænder glatte.

Du bør bemærke det begynder at filt og miste rynker nu. Du bør bemærke, at ulden ikke glider af, når du gnider hænderne over overfladen. Du er sandsynligvis se en masse sæbevand også!

Hvis du har en vaskebræt, nu er et godt tidspunkt at begynde at gnide filtet sæbe på det. Hvis du ikke har en vaskebræt, kan du bare fortsætte med at gnide den og gashåndtag det i dine hænder. Sørg for at gnide det hele, og i cirkulære bevægelser. Glem ikke at gnide siderne. En god måde at følte siderne er ved at dreje det i dine hænder. Du bør virkelig se filtet sæbe lathering op nu.

Dyppe den i skålen med vand for at se, om det har filtet ned for at lave en lun, stram dækning omkring bar af soap. Hvis det virker lidt fuzzy gnid det lidt mere. Når du opdager, at det begynder at blive lunt omkring linjen af ​​sæbe, bør du køre det under koldt vand. Dette vil stramme op på uld og skylle sæbeskum. Du vil gerne forsigtigt presse den ekstra vand. Et par sæbeskum vil sandsynligvis sive ud. Må ikke bekymre dig om dem. Pat det tørre med et håndklæde. Du har nu din egen bar af filtet sæbe!