Sådan File konkurs med en Limited Liability Company

Aktieselskabet er en nyoprettet form for virksomhed. Det er en blanding af et selskab og et partnerskab, men nogle statslige domstole har bestridt denne definition. For nogle medlemsstater, især i Delaware, behandles som et selskab, fordi aktieselskabet drift aftale er meget lig et bevis for inkorporering. Men for nogle, som i Ohio, er det hverken defineret som et selskab eller et partnerskab.

Derfor, afhængigt af hvor aktieselskabet er placeret, og hvilken stat jurisdiktion den tilhører, kan konkurs i et selskab med begrænset ansvar forårsage opløsning. For en generel tilgang, her er nogle instruktioner om, hvordan at indgive en konkursbegæring i et selskab med begrænset ansvar.

  1. Vide, om aktieselskabet har ret til en konkurs. Formelt indbringe en klage eller et andragende til støtteberettigede konkurs i en amerikansk skifteretten. Retten skal afgøre aktieselskabet kvalifikation af konkurs ved at have den specifikke statsbankerot lov som grundlag. Som nævnt før, konkursloven er anderledes per stat. For at få mere information om konkurs, dråbe for den amerikanske domstole officielle hjemmeside.
  2. Se på andre muligheder. Før indgivelse af konkursbegæring, skal du sørge for, at det er nødvendigt, og at du er klar. Det er ofte bedre at overveje redde virksomheden fra konkurs, selv om det virkelig afhænger af situationen. Prøv at oprette et møde med en kvalificeret og professionel finansiel rådgiver. Han kan hjælpe overvåge virksomheden, finde flere løsninger og midler til at omstrukturere virksomheden og foreslå forretningsstrategier for at forbedre kredit.
  3. Undersøgelse hvilken konkurs kapitel bør registreres. Konkursen kapitel afhænger af ejerskabet type aktieselskab - hvis det er ejet udelukkende eller har flere investorer. Spørg en kvalificeret advokat til at hjælpe dig råd om de statslige krav til konkurs og beslutte, hvilke kapitel af konkurs bør registreres.
  4. Som nævnt tidligere, jo bedre for at redde aktieselskabet fra konkurs, jo bedre. Dette skyldes, at de fleste lokale konkurs statslige love kan forårsage opløsning på aktieselskab. Men selvfølgelig sådanne overvejelser afhænger visse omstændigheder. Hvis ejeren (eller ejerne) virkelig ønsker at opløse aktieselskabet, driftsoverenskomsten, der blev oprettet, da de oprettede virksomheden kan omfatte bestemmelser, der kunne forhindre opløsningen af ​​anpartsselskabet, skal undersøges nøje.
  5. Være klar til at håndtere en lang proces. Proceduren for at indgive en konkursbegæring kan kræve hyppige besøg din advokat og mindst halvdelen af ​​året for at afslutte arkivering. Dette kan være en udmattende ventetid tid, men i de fleste tilfælde, hvad der er godt ved den oprindelige ansøgning er, at det beskytter virksomheden fra kreditorer med det samme.

Det er vigtigt at huske, at når et aktieselskab gælder for en konkurs, kan de situationer, være forskellige afhængigt af hvilken tilstand andragendet er indgivet. Det afhænger også af, hvordan aktieselskabet er karakteriseret - en virksomhed eller et partnerskab. Desuden skal aktieselskabet også angives, hvis et medlem eller en separat leder styrer det. Driftsoverenskomsten i selskab med begrænset ansvar skal kunne angive, hvilke person har ret til at indgive konkursbegæring. I sådanne scenarier, kan en kvalificeret konkurs advokat hjælpe.