Sådan Feng Shui dit hjem Brug Stained Glass

Feng Shui er en århundreder gamle system, der er udviklet i Kina, for at omarrangere energimønstre i en placering for at optimere, hvad der er der, og forbedre sundheden, velfærd og velstand for beboerne i hjemmet, bygning eller kontor. Det endelige formål med at bruge Feng Shui er at bringe en atmosfære af overordnede harmoni til det sted, hvor Feng Shui principper og tilbehør, såsom farvede glas, er ansat.

En af de måder Feng Shui udretter forbedrer energi og lykke af dem, der bor og arbejder i et bestemt rum er at tilføje mere lys eller forskellige farver til rummet. Dette kan let opnås ved at tilsætte farvet glas som en del af indretningen. Det trick til at bruge farvede glas som en Feng Shui værktøj er at vide, hvor og hvordan du placerer elementet.

Farvede glas indgår i to forskellige Feng Shui kategorier, lys og farve, for at bidrage til at genoprette balancen eller tilføje bedre vibration til et miljø. Farvede glas er en kunstform, der tager regelmæssig klart glas og farver det ved at tilføje metalsalte under opvarmningen og ruder proces. De stykker af farvet glas er foret med bly og kombineret som stykker af en stiksav puslespil til at gøre indviklede og detaljerede design, der kan funktionen alt fra religiøse scener fra Bibelen og vilde dyr til blomster, natur scener, fyrtårne ​​og hav scapes.

Farvede glas kan fremstilles til at producere hele vinduer, paneler, der hænger foran en regelmæssig vindue, lamper, vaser, vindspil, bordplader, hængende ornamenter og krystaller.

Feng Shui praktiserende læger kan anbefale, at du hænge en farvet glas sol catcher eller ornament på bagsiden døren til dit hus for at afspejle den energi inde og forhindre denne energi, også kendt som "chi", i at undslippe. Bare vær sikker på, at farvede glas brik, du vælger er lavet af ægte glas og ikke en billigere version ved hjælp af plast eller Lucite; disse ikke har den samme vibration som ægte glas.

Mange husejere sætter blyindfattede ruder i deres fordørene skildrer blomster, heldige bambus træer eller andre heldige symboler for at byde deres gæster med held og lys.

Hvis du ønsker at øge karriere succes, skal du sørge for farvede glas kunst du hænge omfatter farven sort. Nuancer af blå og grøn er tilfældige for familieanliggender, mens kombinationer af lilla, rød og blå bringe velstand, rød alene tiltrækker berømmelse, hvid beskytter børn og kreativitet og kombinationer af pink, hvid og rød farve ordninger i farvet glas kunst til gavn ægteskaber og relationer i almindelighed.