Sådan får sundt hår: Et interview

Sådan får sundt hår: Et interview
Mød Hair Doctor.

Nogensinde spekulerer på, hvordan at få sunde hår? LoveToKnow søgt efter svar og fundet den ekspertrådgivning af Linda Leigh, også kendt som Hair Doctor.

Linda Leigh, ejer af Hair i Vogue, er et hår kunstner baseret i Brentwood, Californien, der har specialiseret sig i kreative hår udskiftning. Hun fik sin formelle uddannelse på Vidal Sassoon Academy i snit og farve, og fortsatte med at lære kunsten at hår udskiftning og udarbejdelse af brugerdefinerede hår stykker og udvidelser. Linda fik sin doktorgrad i klinisk psykologi i 1993, hvor hun har specialiseret med den kreative proces. Som en pædagog, har Dr. Linda Leigh præsenterede workshops til Los Angeles Times, UCLA Extension, og The American Film Institute.

Selvom hvordan man får sundt hår er en livslang forpligtelse til ordentlig kost, konditionering, rengøring og pleje, der er mange situationer, hvad enten medicinsk eller følelsesmæssige, som kan påvirke tilstanden af ​​hårvækst.

Fra hendes personlige rejse med hårtab som følge af den autoimmune sygdom alopecia areata, Linda Leigh deler hendes tips til, hvordan man kommer sundt hår og en sund sindsstemning.

Læn dig tilbage, slappe af og læse om, lægen er officielt i!

Mød Doctor

LTK: Ikke alene har du din PhD i klinisk psykologi, har du også oplevet hårtab efter kursusrække alopecia areata. Fra et psykologisk synspunkt, hvordan gør hårtab indflydelse ens selvværd?

LL: Hårtab dramatisk sænker ens selvværd og selvtillid. Psykologisk det påvirker flere centrale spørgsmål. Det påvirker den "ego grænse", som kan forlade den person følelse sårbare & usikre, beskadiget & uønsket og kedeligt & unlovable. Derudover er der en dyb skam forbundet med hårtab.

LTK: Du tilbyder en meget høj kvalitet linje af hår extensions og hår stykker til at hjælpe med at sætte fylde og volumen til udtynding, sparsomme hår og for dækning, når der beskæftiger sig med hårtab. Hvad var inspirationen bag denne linje?

LL: Min egen rejse for at have mistet mit hår efter fertilitetsbehandlinger og kæmper med alopecia inspirerede mig til at hjælpe andre. Man behøver at investere i en høj kvalitet tilpasset brik for at føle sig som håret er virkelig dem 'egne og føle hele igen.

Sådan får sundt hår

LTK: Hvad miljømæssige eller kemiske faktorer påvirke den generelle sundhed af håret?

LL: Hår afspejler både vores indre og ydre verden. Hvad vi tage i som vores kost, vitaminer, supplements-- alle påvirke sundheden for håret. Spise en kost rig på protein gør for sundt, skinnende hår. Biotin og silica er meget gode kosttilskud til håret. Kemikalierne vi sætter på hår såsom farve, produkter, geler, sprays, mousse, glatning løsninger - alle påvirker integriteten af ​​håret. Hårfarve indeholder ammoniak, hår produkter, der indeholder alkohol, glatning systemer alle skader og svække neglebånd af håret.

LTK: Er der væsentlige forskelle i de sunde hår behov kaukasisk eller African American hår?

LL: Ja, African American hår er mere grov og har tendens til at være mere tør. Det skal vaskes mindre ofte og kræver en masse balsam. Jeg ofte vil forlade balsam i håret uden at vaske det ud, som bringer den naturlige krøller af hår så godt. Med krøllet African American hår, kan balsam virke som et styling produkt indpakning og dreje balsam langs krølle af håret.

LTK: Hvad hår produkter kan bevare integriteten og generelle fysiske sundhed af håret?

LL: Sundt hår indeholder fugt, derfor hårprodukter som genopbygge og segl i fugt er meget godt for håret. For eksempel glycin nærer indersiden af ​​hår; proteiner reparere neglebånd lag. Olier, såsom Wheatgerm og keratin giver håret med en beskyttende belægning. Hår produkter såsom Wella SP linje, Phyto, og Renee Futier har alle ingredienser, som fremmer sundt hår.

LTK: Når kunder får farve og glatning, herunder udvidelser, forventes der vil opstå nogle skader. Hvilke tips kan du give for at holde håret sin sundeste samtidig være kemisk eller farve behandlet?

LL: Det er meget nyttigt til straks erstatte fugt, der er gået tabt med kemiske tjenester. Jeg tilbyder et protein maske eller konditionering glans efter farvning af hår, som låser i farven, så den holder længere og også fylder fugt nødvendige for sunde hår. Color beskytte shampoo & balsam, der indeholder vitamin B5 er meget hjælpsomme. Med hensyn til udvidelser, er man nødt til at tage sig af deres udvidelser med retninger, vi leverer.

Coping med hårtab og ændring hår sundhed

LTK: Deres erfaring efter kemoterapi eller hårtab, gør håret vokse tilbage i en sundere tilstand end før?

LL: Nej, normalt ikke. Efter kemo håret er ofte tyndere; og det samme gælder for medikamenter, der påvirker hårtab. Jeg har ofte set hår vokse tilbage i en anden tekstur, for eksempel en person med glat hår vokser bølget eller krøllet hår.

LTK: Når håndtere medicinske behandlinger (såsom kemoterapi) eller medicinske tilstande, der forårsager hårtab, såsom alopecia areata, hvad kan en person gøre for at se og føle deres bedste?

LL: Det er meget vigtigt at investere i en god paryk, om det er en paryk, et topstykke, hår extensions, som bringer en persons skønhed og hjælpe til at genoprette deres selvfølelse og helhed. Hår farve, konsistens, og selvfølgelig snittet er alle afgørende for en person, der søger deres bedste. Under venner og folk omkring, der ser og validere ens indre selv er værdifulde. At deltage i en kreativ aktivitet, såsom ens arbejde, kunst ,, hobby, som bygger selvværd indefra er vigtig.

LTK: Vi har alle brug for en positiv boost alle nu og igen. Nogle af vores meget specielle læsere kan opleve eller afventer hårtab fra behandlinger eller medicinske tilstande. Eventuelle positive eller opmuntrende ord, du kan dele?

LL: Vi lever i en tidsalder, hvor der er så meget, man kan gøre for tyndere hår. Parykker og toupeter er kommet en lang vej fra, hvad de plejede at være i form af at se naturlig og følelse komfortable. Og de er sjovt, når de anvendes til at ændre eller forbedre sine udseende, når du har lyst til det. Man får også en masse indre styrke går gennem processen. Selv om det er en vanskelig rejse, der er mange gaver mastering det. Jeg ville ikke bytte den visdom, jeg har fået, og den person, jeg er blevet til noget. Jeg ønsker ikke længere at være den person jeg var, da jeg havde fuld, smukke hår. Jeg nyder at have mere dybde og medfølelse, der giver til verden, og udfører et meningsfuldt.

LTK: Tak for at dele din medfølelse, erfaring og ekspertise med vores læsere!

LL: Tak for interviewet. Jeg håber, det er nyttigt.

Mød Linda Leigh

For at planlægge en aftale med Linda Leigh, kontakt:

Telefon: (310) 804-6946

Email: [email protected]

11950 San Vicente Blvd.

Brentwood, CA 90049