Sådan får Social Security Handicap Records

Sådan får Social Security Handicap Records

Hvis du har brug for at hente en kopi af dine Social Security Handicap optegnelser, behøver du kun at følge en række nemme og enkle trin. Processen er meget let og kræver lidt indsats fra dig. Efter en kort periode efter afslutning af trin, bør du modtage dine Social Security Handicap poster i din postkasse. Denne artikel vil forklare de trin, du skal tage, så du kan få din kopi af dine Social Security Handicap poster.

Før du kontakter nogen til at anmode om din sociale sikring handicap optegnelser, forberede dine grundlæggende personlige oplysninger først. Udover din fuldstændige navn, postadresse, fødselsdato og telefonnummer, bliver du forpligtet til at give dit CPR-nummer, sociale ydelser, du nyder, mængden af ​​din månedlige ydelser, og varigheden, du har modtaget din månedlige fordele. Sørg for at have oplysningerne klar. Hvis det er nødvendigt, så skriv det ned, så du nemt kan huske oplysningerne.

Hvis du foretrækker at sikre en kopi af dine Social Security Handicap records via internettet, kan du gøre det ved at besøge socialsecurity.gov og gennemse webstedet for sider, der kan give dig mere specifikke oplysninger. Eller du kan gå direkte til uarbejdsdygtighedsydelserne del af webstedet ved at skrive socialsecurity.gov på din browsers adresselinje. På denne side skal du klikke på linket for information og tjenesteydelser til nuværende modtagere. En ny side åbner. ". Hvad du kan gøre Online" Rul ned den nye side og se efter det afsnit I dette afsnit vil du finde et link mærket "Få en formular 1099 / 1042S -. Social sikringsydelse Statement" Klik på dette link og læse de oplysninger og påmindelser lagt ud på siden, der indlæses. Når du er færdig med at læse oplysninger ved at klikke nogen af ​​de to knapper i bunden af ​​siden. Du vil sikkert gerne trykke på "Request for mig selv" knappen, derefter indtaste de nødvendige oplysninger og send formularen.

Vær opmærksom på, at denne online hentning service er kun tilgængelig på bestemte timer i løbet af ugen. Tjenesten er tilgængelig fra mandag til fredag ​​fra 05:00 til 01:00. På lørdage og helligdage, er det online fra 05:00 til 11:00 PM. Om søndagen, tjenesten er tilgængelig fra 08:00 til 10:00 PM.
Du kan også anmode om en kopi af din Social Security Handicap optegnelser over telefonen. Ring til amerikanske Social Security Administration nationale gratis nummer på 1-800-772-1213 (eller TTY nummer på 1-800-325-0778, hvis du har problemer med hørelsen).

Hvis du foretrækker at anmode om dine optegnelser personligt, falde ind på det lokale SSA kontor i dit område. Du kan søge efter det nærmeste SSA kontor i dit område via SSA hjemmeside socialsecurity.gov. På venstre side bar finde linket Kontakt os, og klik på den. Det er placeret i bunden af ​​listen over links. Klik derefter på linket der siger "I Person (find dit lokale kontor)." Indtast Femcifret US Postal Service postnummer for dit område, og tryk på knappen "Find". Ligesom online hentning service for dine optegnelser, kontoret locator service er også kun tilgængelig i bestemte timer. Skemaet er den samme som af online hentning service.

Når du har indsendt din anmodning til din sociale sikring handicap optegnelser, det normalt tager omkring 10 dage til dine optegnelser at nå din postkasse (30 dage for ikke-amerikanske indbyggere). Hvis du har brug for din kopi på mindre end 10 dage, bør du kontakte den lokale Social Security kontor i dit område.

Kom godt i en kopi af dine Social Security Handicap optegnelser er en leg - men kun hvis du ved, hvor og hvordan man kan anmode om det. Nu du gør.