Sådan får på Facebook i skolen

Sådan får på Facebook i skolen


Med den stigende popularitet af sociale netværk, er flere og flere unge forsøger at finde ud af, hvordan man kommer på Facebook i skolen. De fleste skoler har en politik mod at bruge sociale netværk som Facebook eller MySpace, så kontrollere din konto fra skole er ikke altid let.

Skal du lære at komme på Facebook i skolen?

De fleste skoler forbyde brugen af ​​sociale websites fra skolenetværk for en række forskellige årsager. De fleste skoler computer klynger anvendes som undervisningslokaler for en række årsager, og lade de sociale netværk kan invitere fristelsen til at sende en sms til venner i stedet for at lave lektier. Derudover er der mange sociale netværk, som Facebook, præsentere en sikkerhedsrisiko i form af virus og malware.

Ved hjælp af en proxy-server til at tømme din skole Firewall

Der er sikkert måder at lære, hvordan man får på Facebook i skolen, og så er der nogle metoder, som kan få dig sparket ud af skolens computersystem, eller endda suspenderet. Den uhensigtsmæssig metode til at omgå skolens firewall er ved hjælp af en proxy-server til "trick" skolens firewall til at tro, at du bruger webbrowseren til at besøge et websted, der betragtes som sikre. Men det websted faktisk videresender dig til Facebook. Denne proces fungerer som følger.

  1. Først skal du oprette en målbart Proxy på en pc eller server på dit hus, din vens hus, eller bruge nogen af ​​de øverste proxy sites, der er tilgængelige online.
  2. Når du er i skole, du skriver URL-adressen på den proxy server i webbrowseren på skolens pc.
  3. Skolen PC browser forbindelse til proxy-server, og proxy server fremad al trafik til og fra Facebook gennem sin egen URL.
  4. Så vidt firewall er klar, det eneste websted, du besøger, er, at på den proxyserver, ikke Facebook.

Problemer i forbindelse med hjælp af en proxy-server

Der er et par komplikationer, når folk bruger en proxy-server. Nogle mere avancerede firewalls er konfigureret til at blokere adgang til alle proxy-servere. Så ved hjælp af en proxy kræver et konstant spil katten efter musen, hvor du har brug for at finde de sidste nye proxyservere før netsikkerhed samfund regnet ud, at det er en proxy. Det betyder, at selv hvis du finder en proxy-server, der fungerer i dag, odds er temmelig godt, at det ikke vil arbejde i morgen. Den anden fare med at bruge en proxy-server fra en skole-netværk er, at når netværksadministratoren tal ud, at du har brugt en proxy-server til at få adgang Facebook, kan du komme i problemer.

Sådan får på Facebook i skolen Sikker

Hvis din skole har en politik for at blokere Facebook og andre sociale netværk websites, ville en mere sikker metode er at få adgang til Facebook i løbet af skoledagen fra andre netværk, der tillader social networking.

Kontrol af din Facebook-konto fra en mobiltelefon

Ligesom du kan få adgang til Twitter fra en mobiltelefon, er der også måder, du kan Facebook på din telefon.

  • Hvis du har en mobiltelefon eller enhed med cellulær adgang til internettet, så alt hvad du skal gøre er at åbne din browser og besøge m.facebook.com og du kan tjekke din Facebook-konto i løbet af dagen.
  • Hvis du har en mere avanceret mobil enhed, som du kan installere programmer på, som en iPhone eller en Blackberry, derefter besøge Mobile Facebook-side og download Facebook mobil applikation til netop din telefon.
  • Der er også en række tredjepartsprogrammer, du kan installere på din mobiltelefon til at få adgang til Facebook, såsom F'im.
  • Hvis du har en enkel mobiltelefon, kan du stadig få adgang til din Facebook-konto via SMS ved at give din Facebook-konto til SMS-adgang. Bare gå til dine kontoindstillinger og klik på mobil, og klik derefter på for at aktivere din telefon, og følg anvisningerne.

Mens adgang Facebook fra skole med din mobiltelefon bør holde dig ud af problemer med netværksadministratoren, huske på, at hvis du bruger din telefon i timerne for at tjekke din Facebook-status, kan du stadig finde dig selv i varmt vand. Ophold sikker og kun kontrollere Facebook under frokost eller i fritiden.

Afsluttende ord

På nogle skoler er børn lov til at forlade skolens område under frokost periode. Hvis du har dette privilegium, så skal du måske overveje at besøge det lokale bibliotek eller offentlig Internet cafe under dit frokost periode for at tjekke din Facebook-konto. Nogle gange er den sikreste løsning bare for at holde dine sociale netværksaktiviteter helt væk fra din skole aktiviteter - og kontrollere din konto under frokost eller bare vente, indtil du kommer hjem vil sikre, at mens du er på skolen - du er så produktiv og flittige som muligt.