Sådan får du adgang ATM Konti Online

Der er nu måder, hvorpå du kan få adgang til din ATM konto online. Det vil være mere bekvemt for dig snarere end på udkig efter en ATM-maskine for at tjekke din saldo eller administrere din konto. Der er forskellige programmer fra flere banker, der giver deres kunder til at få online-adgang til deres midler i deres ATM konto. På denne måde vil de give deres kunder frihed til at tjekke ind på deres konti uden at gå til banken selv.

Her er nogle tips om hvordan man adgang til din ATM-konti online:

  1. Bank of America. For kunder af Bank of America, kan du få adgang til deres hjemmeside, og du vil blive omdirigeret til en side, der vil bede dig om at give din placering. Du vil derefter blive omdirigeret til en hjemmeside, der vil gøre dig i stand til at vælge mellem forskellige tjenester, de tilbyder. For at kvalificere sig til netbank, skal du tilmelde dig i deres program. Indlæsning er enkelt og ved at gøre dette, vil du være i stand til at betale dine regninger, overføre dine penge og få adgang til dit kreditkort eller betalingskort konto aktivitet online.
  2. BB & T. BB & T har været i de bankforretninger siden 1872. De har også forskellige tjenester, såsom udlån, tillid, forsikring og formuepleje. For at kunne få adgang online til din BB & T konto, skal du tilmelde dig i deres online program. Du kan få adgang dine kortoplysninger 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Nogle af de aktiviteter, du kan gøre, når du tilmelder dig deres online-forbindelse gør betalinger, kontrol kontoudtog for de sidste 18 måneder, og gennemgå oplysninger om dine transaktioner.
  3. VISA. For VISA-brugere, kan du få online adgang ved at bruge hjemmesiden UltraBranch. Du kan bruge denne hjemmeside til at kunne få adgang til dit VISA-konto online. Tilmeld dig med UltraBranch og sørg for, at du også er tilmeldt VISAâ € ™ s online netværk. Når du er logget ind på din UltraBranch konto, kan du se din VISA kreditkortoplysninger. Du kan også foretage online transaktioner, hvis du ikke ønsker at bruge udtrykke kontanter til at betale for dine regninger. Dette er en fantastisk måde for dig at administrere din konto, betale dine regninger og foretage forskellige transaktioner uden at skulle gå til en bank og line up.

Disse er nogle måder, du kan få adgang til dine ATM konti online. Du kan også kontrollere websteder af andre banker for mere information om online-transaktioner. Der er normalt retninger på webstedet, hvis tjenesten er tilgængelig for den specifikke bank. Immatrikulation eller registrering i deres online adgang service er let, hvis du allerede har et kreditkort, der er sat op. Du vil bare nødt til at give nogle personlige oplysninger og kreditkortoplysninger. Du vil derefter kunne få adgang til og administrere dine konti online. Ulempen til dette er, at dine personlige oplysninger kan hackes eller anvendes. Det sker sjældent, men som websteder for banker er sikre.