Sådan får børn til at leve en sund livsstil

Sådan får børn til at leve en sund livsstil
Opfordre børn til at spise godt for et godt helbred.

Mange forældre og pårørende spekulerer på, hvordan man kommer børnene til at leve en sund livsstil. Efter forslag, der findes her, vil hjælpe forældre og lærere giver børn den grundlæggende viden, de har brug for at træffe gode valg om spørgsmål livsstil som voksne.

Et godt eksempel Yourself

Børn lærer meget mere fra, hvad du gør, end af hvad du siger, så hvis du vil have dem til at have gode sundhedsvaner, bør du undersøge dine egne livsstilsvalg først. Hvis de ser du passe godt på dig selv, men chancerne er større, at de vil følge trop selv.

Sådan får børn til at leve en sund livsstil: tips til at følge

Spise en varieret kost

Tilbyde børn fødevarer fra alle fire fødevaregrupper regelmæssigt:

  • Frugt og grønt
  • Mælk og mejeriprodukter
  • Korn
  • Kød og alternativer

De voksne i husstanden tonen an i, hvordan resten af ​​familien spiser. Hvis du spiser en masse junk food, vil dine børn gør lignende valg, når de får mulighed for at beslutte, hvad de ønsker at spise.

Drikke mere vand

At være godt hydreret er en vigtig ingrediens for Sund og rask. Drikkevand regelmæssigt hjælper til at smøre kroppens led og holder nyrer fungerer korrekt. Hvis du venter til du føler dig tørstig at tage en drink, du er i de tidlige stadier af dehydrering.

Børn skal lære at drikke vand med hvert måltid og i mellem måltider. Igen, er de mere tilbøjelige til at følge dette eksempel, hvis de ser dig gøre det samme.

Mælk og juice er også gode valg for at bo godt hydreret gennem dagen. Undgå koffein-snøret drikkevarer, da de forårsager din krop til at skylle ud flere væsker. Frugt og grøntsager indeholder også vand, og med disse elementer i din kost på regelmæssig basis vil hjælpe dig med at holde godt hydreret også.

Få Active regelmæssigt

Medtag regelmæssig motion som en del af din livsstil for at holde sig sund. Signing børn op til sport er en fantastisk måde at få dem involveret, men kan ikke være det bedste valg for alle unge. Hvis du udvider din idé om motion til at omfatte familieaktiviteter såsom cykling, vandreture, eller havearbejde, vil det være lettere for hele familien til at få aktiv.

Hvorfor ikke gøre et punkt for at gå til parken og spille fodbold, fodbold, eller fangst som en familie? Du får fordelene ved motion samt tilbringe tid sammen.

Må ikke Smoke

Hvis dine børn ikke kan se dig ved hjælp tobaksvarer, er de mindre tilbøjelige til at starte selv. Tal med dine børn fra det tidspunkt, de er meget unge om at gøre gode valg om, hvorvidt at ryge. Vær sikker på at drøfte, hvordan rygning er portrætteret i medierne og tale om, hvordan denne vane er undertiden portrætteret som en måde at se cool. I en situation, hvor du er ryger, så tal med dine børn om, hvad der gjorde du starter, og hvorfor du fortsætter med at gøre det. Hvis du har kæmpet for at holde op og fandt det vanskeligt, som så mange mennesker har, så er vigtige oplysninger, som fortjener at blive delt med dem.

Brug alkohol i moderate

En del af at have en sund livsstil gør ansvarlige valg om brug af alkohol. Fortæl dine børn, at hvis de beslutter, at de ønsker at drikke, når de bliver ældre, at de skal gøre det med måde. Uddan dem om de i forbindelse med forbrug af alkohol til overskydende, herunder risici:

  • øget risiko for at blive overfaldet eller udsat for seksuelle overgreb
  • risiko for alkoholforgiftning
  • konsekvenser forbundet med at blive trukket over for DUI / DWI (kørsel under påvirkning / kørsel i påvirket tilstand)

Hvis du spekulerer på, hvordan man får børn til at leve en sund livsstil, er svaret for dig at sætte et godt eksempel for dem at følge. Hvis du tager skridt til at tænke på sit helbred ordentligt, er mere tilbøjelige til at følge i dine fodspor dine børn.