Sådan får at vide dine medarbejdere uden at blive for personlig

Som leder du skylder kollegaer, du fører til at være tilgængelige og åbne for diskussion skulle opstå arbejde spørgsmål. Kollegerne vil føle, at de kan stole på dig, hvis du behandler dem som mennesker og få bedre at kende dem. Men der er en tynd linje mellem et godt arbejdsforhold og et venskab, især for ledere. Skræve denne linje effektivt ved at åbne dig op uden at blive for personlig.

Sådan får at vide dine medarbejdere uden at blive for personlig

Tjene din uddannelse

Tjen din bachelor i ledelse ikke blot for at øge dit potentiale for større løn, men for at lære de bedste måder at bygge rapport med dine kolleger. Hvis du ikke tror, ​​du har tid til at gå til klasser, online klasser er den perfekte løsning til en travl tidsplan. Uanset om du var forfremmet til din oplevelse på arbejde, og du aldrig tjent din bachelor-eller du har tjent en uafhængig grad, gå tilbage til skolen for at fokusere på ledelse undersøgelser vil forbedre din kommunikation på arbejdspladsen.

Husk familiemedlem Navne

Du ønsker ikke at kende alle detaljer i din kollegas personlige liv, men huske enkelte medarbejders ægtefælle og / eller børns navne viser du holder af dem som individer. Spørg om deres familiemedlemmer af lejlighed, og hvis du har børn omkring samme alder, er du velkommen til at dele nogle historier om, hvordan de laver i skolen uden at blive for langtrukken. En leder bekymrer nok til at tilbringe lidt de fleste dage taler om ikke-arbejdsrelaterede spørgsmål med ansatte, men er fokuseret nok til ikke at lade samtalen rive.

Tilskynde til åben kommunikation for arbejde spørgsmål

Når det kommer til at arbejde-relaterede emner, holde dit kontor dør billedligt eller endda bogstaveligt åben. Tilskynde medarbejderne til at mødes med dig på kontoret, hvis der opstår arbejde spørgsmål, uanset om du har en åben-dør-politik for et bestemt antal timer hver dag eller du bede dem om at planlægge en aftale. Hold regelmæssige møder, hvor afdelinger kan komme til dig som en gruppe til at røre base på hvordan projekterne skal hen, og komme med forslag til, hvordan man forbedrer arbejds- politikker. Dine medarbejdere skal føle sig godt tilpas kommer til dig med alle spørgsmål vedrørende hvordan man kan gøre deres arbejde lettere og bedre, men ikke behageligt nok, at de kommer til dig for andre spørgsmål, undtagen måske beder om nogle personlige tid til deres personlige problemer.

Aldrig bringe Up personlige problemer

Et værk atmosfære, der fremmer personlig snak kan hurtigt komme ud af hånden. Et godt eksempel og aldrig gå til dine medarbejdere med personlige problemer. Hvis en familie nødsituation ankommer, fortælle dem, hvis det kræver, at du forlade arbejdet. Må ikke klage over din ægtefælle, svigerforældre eller børn lærere, for eksempel, med nogen af ​​dine medarbejdere. Hvis du er god om at holde personlige oplysninger på et minimum, vil arbejdstagerne sandsynligvis følge dit eksempel.
Hvis de begynder at fortælle dig alt for meget uanset, forsigtigt styre samtalen væk. For eksempel kan du sige, "Det lyder frustrerende", og spørge om medarbejderens udvikling på et projekt. Hvis hun eller han fortsætter, kan du opmuntre hende eller ham til at mødes med nogen, der kan hjælpe arbejde gennem udstedelse, såsom en læge eller rådgiver. Hvis de menneskelige ressourcer kan forbinde medarbejderne med rådgivere, endnu bedre. Fortæl hende, at du ville være glad for at anbefale en aftale med HR til at hjælpe.

Socialize i små grupper

Se dine medarbejdere uden for rammerne af kontoret, men kun lejlighedsvis, og aldrig en-til-en, som kan føle ikke kun akavet for både dig og medarbejderen, men kan også starte rygter om, at du er alt for venlige med en arbejdstager over en anden. Tag små grupper ud til frokost eller middag og holde rapport grundlæggende - spørg om deres familie - før dykning i arbejdsrelaterede problemer eller kommende begivenheder industrien. Hvis du ønsker at holde frokost helt arbejde-fri, styre fri af potentielt hot-knap emner som politik og religion og i stedet diskutere pop kultur nyheder, oplysninger om deres hobbyer eller ferie destinationer.
Forbes forklarer effektive ledere ved, hvordan man opbygge rapport med deres hold samtidig oprettelse af troværdighed og autoritet. Resterende diplomatisk og effektiv er ikke en simpel opgave, men der er mange ressourcer til lederen for at forbedre sine teknikker, herunder online skole og holde veje til arbejdsrelateret kommunikation åben. Jo bedre dit forhold til dine kolleger, jo mere effektiv dit lederskab være, men en alt for personligt forhold kan vise lige så skadelig som en alt for upersonlig en på arbejdet.