Sådan Fall Out of Love

Sådan Fall Out of Love


Hvis du ønsker at vide, hvordan til at falde ud af kærlighed, ved, at det som regel det tager tid at komme over en, du elsker.

Learning Sådan Fall Out of Love

Falder ud af kærlighed kan være en smertefuld proces, men hvis du har brug for at komme videre, det hjælper at vide, hvordan til at falde ud af kærlighed. De fleste mennesker oplever hjertesorg på et tidspunkt i deres liv, og har at gøre med den følelsesmæssige eftervirkninger. Når du er sønderknust, kan det medføre brystet at såre, zappe din motivation, at du føler dig følelsesløs eller i vantro, og endda gøre du føler dig syg. Den gode nyhed er, at disse ting er midlertidige og vil passere med tiden.

Her er nogle grunde til, at du måske ønsker at komme videre:

  • Du er blevet snydt på
  • Du bliver misbrugt eller behandlet dårligt
  • Du er blevet dumpet
  • Du ønsker forskellige ting
  • Du er forelsket i en person, der ikke elsker dig
  • Du er forelsket i en person, der er gift eller ikke tilgængelig

Når det er overstået

Selv om det kan være svært at afslutte et forhold eller falde ud af kærlighed, nogle gange er det nødvendigt. Du kan endda bare er faldet i kærlighed med en person, der ikke elsker dig tilbage, og det er ikke værd at give væk din tid og hengivenhed. Det er også muligt, at du faldt i kærlighed og derefter ned ad vejen indså personlighedstræk eller egenskaber i din partner er ikke et supplement til din.

Det kræver mod at beslutte der er noget bedre derude for dig, men det er ofte nødvendigt. Selvom slutninger er hårde, kan du finde trøst i at vide, du har en stor evne til at elske. I mellemtiden er her nogle forslag til at komme over smerten hurtigere og helbrede.

Lean på dine venner

Når en person går ud af dit liv, vil nogen nye kommer i. Sætte nogle indsats i at genoplive gamle venskaber og lean på dine venner om støtte i denne periode. Hvis du har brug for at få nye venner, få aktiv i dit samfund. Deltag kirke, deltage sportshold, planlægge en tur, finde en Meetup gruppe, eller starte en ny hobby. Alt hvad du kan gøre for at distrahere dig selv og komme videre, er vigtigt.

Ophold i nuet

Det er nemt at blive pakket ind i tanker om fortiden, dagdrømmer om fremtiden, eller spekulerer på, hvorfor et forhold ikke fungerede. I stedet for at ophidse disse følelser, fokus på det, der er foran dig lige nu. Nogle mennesker oplever, at få mere involveret i arbejde eller projekter omkring huset kan hjælpe. Du kan gøre noget symbolsk, ligesom en maling et værelse i en ny farve eller har en kort ceremoni med nogle stearinlys til at sige farvel og frigive hvad fungerede ikke.

Elsk dig selv

En fantastisk måde at vide, hvordan at falde ud af kærlighed er spørge dig selv, hvordan du ønsker tingene ville have vist sig - og så begynde at give dig selv den kærlighed, du har brug for. Måske du ønsker at personen var mere støttende, art, eller loyal. Identificer hvad der manglede, og begynde at fylde det tomrum med oplevelser og mennesker, der bringer disse følelser for dig. Dit næste forhold vil afspejle de ændringer, du har foretaget.