Sådan engagere mens du læser bøger til børn

At deltage i læsning aktiviteter kvalitet med dine børn er en af ​​de bedste måder at være en god forælder. Det giver dig en chance for at opbygge relationer og bånd mellem dig og dine børn, og viser dem, at de er styret. Det er også vigtigt for dem at indse, at en forælder tal altid er pleje og hjælpe dem. Interaktion er vigtigt, så det vil være en tovejs proces, og det giver dine børn mulighed for at være lydhør så godt. Nedenfor er teknikker, som du kan bruge til at være mere spændende eller interaktiv, når du læser bøger til dine børn:

  1. Frekvens er en vigtig komponent. Tildele et bestemt tidspunkt eller en del af dagen, hvor du jævnligt vil læse en historie eller to til dine børn. Dette vil gøre aktiviteten mere behageligt, da du er mere fokuseret på, hvad du gør, og ikke andre gøremål omkring huset. Dine børn, på den anden side, vil være mere opmærksomme på de fordele, der opnås fra aktiviteten, og det vil være lettere for dem at udvikle den vane at læse, da det sker jævnligt.
  2. Din læsning interaktion vil variere afhængigt af dine børns alder, læsning niveauer og forståelse. Til spædbørn, vil den mest effektive samspil være board bog viser store, farvestrålende billeder. Dette giver dine unger til at vende på siderne, som du fremskridt, mens du ansætter forskellige stemmer, afhængigt af personerne i bogen. Hertil kommer, at du kan matche tonen og beg, som at bruge en lav stemme for ord som "dyb", "under" eller "lav". Disse vil i høj grad tiltrække de unges opmærksomhed, fordi de bliver nysgerrige af grafik og lyde . Fortsæt disse ideer og aktiviteter, som dit barn vokser ind i et lille barn, gradvist stigende vanskeligheden af ​​bogen, men fortsatte med billedbøger. Vis dit barn, at billedet er faktisk et ord i sætningen. Hjælp dem gøre denne forbindelse.
  3. Børn i førskolealderen er som regel dem, der er tæt på at starte eller er lige begyndt i skole. Giv din preschooler med en læseliste over rim og storybooks at skærpe deres læsning og ordforråd. For interaktion, kan du udfylde de tomme felter med dem, læser den første sætning, og derefter lade dem finish det med den næste sætning eller rim ord. For eksempel vil du læse "Klumpe-Dumpe sad på en mur", og de vil fortsætte med "Klumpe-Dumpe havde en stor fald."
  4. Den elementære niveau kræver højere tænkning og læse deres skolebøger og noveller med dem vil være sjovt. Du kan læse i kor eller du kan spille roller ved at tildele et tegn til hinanden, som at læse et script. Fra tid til anden, så lad dem tænke højt og bede dem om at fortolke en bestemt sætning eller beskrivelse og spørge dem, hvad er de mulige konsekvenser.
  5. Vokser op er ikke en undskyldning for at holde bøgerne væk. Du bør dog stadig bruge kvalitet læsning tid med dine teenagere. Classic og læse- bøger, blade og aviser, der viser aktuelle begivenheder og opdaterede emner er nogle af de foreslåede læsestof. Engage med dem på lys debatter og refleksioner, så dine teenagere til at forbinde det, de læser til deres personlige erfaringer og synspunkter. Lad dem til at lave en stand og forsvare deres meninger.

Læse bøger med dine børn fremmer kvalitetstid. Som forælder, det hjælper dig til at fremme kærlighed og læring til dine børn, som er to af de vigtigste kvaliteter i deres opvækst. Udnyt denne aktivitet og være engagerende og tilgængelig så meget som muligt. Indføre det til dit barn, mens rokkende dem som et spædbarn og være taknemmelig for belønning som dine børn vokse under din kærlige tilsyn.