Sådan Duplicate en DVD

Sådan Duplicate en DVD

Jeg brugte til at rejse meget, og erfaring lærte mig at aldrig tage en original cd eller dvd på vejen. Jeg uvægerligt endte beskadige eller miste en disk på et tidspunkt. På grund af legitime piratkopiering bekymringer, DVD fabrikanter sætte kopibeskyttelse på mange udgivelser, så duplikere en disk er ikke altid en enkel sag. Denne artikel forsøger ikke at lære dig at pirat DVD'er, men hvis du har din egen legitimt behov for en arkivkopi, kan du duplikere de fleste diske billigt.

Denne artikel vil ikke gentage oplysninger, der findes i dens følgesvend artikel, som fortæller dig, hvordan du vælger DVD brænder software.

 1. Vælg din dobbeltarbejde software. Se følgesvend artiklen. Jeg vil bruge to eksempler nedenfor, DVDShrink, et freeware DVD brænder software-pakke, og Nero, en kommerciel software titel. Denne artikel er ikke en godkendelse af dette produkt. Det er blot en titel, som jeg kender. Du kan også tjekke DVD Copy Pro - det er en anden kommercielt produkt, og det stiller store eksemplarer. Trinene er stort set den samme for de fleste kopieringsopgaver.
 2. Gentagelser hjælp freeware. Selv hvis din disk ikke er kopibeskyttet, indholdet af en kommerciel DVD kan ofte være for stor til at passe på en DVD-R / RW eller DVD + R / RW. Freeware kan tage sig af dette problem. Få en kopi af den gratis software DVDShrink. Besøg også Doom9.net for den bedste trin-for-trin guide til at bruge DVDShrink. De har også fremragende og nyttig følgesvend software der for at gøre DVDShrink udføre til sin maksimale, og det er alle gratis. Andre links fra DVDShrink.org peger på endnu flere guider såsom de gyldne regler for forbrændinger. Du vil finde DVDShrink let at bruge. Jeg foretrækker det til kommerciel software.
 3. Gentagelser hjælp Nero. Jeg købte Nero 6. Med rabat, det var moderat prissat. Den forsøger at gøre alt, og det gør nogle ting godt. For ting, det ikke gør godt, jeg bruge noget andet. Modulet i Nero 6, der vil kopiere en DVD kaldes Nero recode. Proceduren er meget enkel:

  • Start Nero recode. Vælg Kopiér Hele DVD-Video fra Nero hovedmenuen.
  • Tryk på knappen Import DVD. Du vil få en fælles dialog boks med mapper, som vil omfatte din DVD-afspiller. Vælg det.
  • Undersøge indholdet vindue. Det vil have kolonner mærket indhold, varighed, størrelse og videokvalitet. Nederst til højre er der en afkrydsningsfelt der hedder Tilpas til Target, og det bør have DVD-5 (4,7 GB) som standard. Hvis du har en dual layer brænder og de rigtige medier, kan du øge det til DVD-9 (8,5 GB), men du kan kun brænde den resulterende DVD på en kompatibel afspiller.
  • Gør filmen pasform. Se, om du er nødt til at fravælge nogen titler, lydspor eller subpictures at få kopien til at passe. Du kan se indholdet at se om du kan gøre uden en titel. Markér den titel i vinduet Content, derefter bruge kontrollerne over vinduet nederst til venstre for at få det vist. Hvis du slippe af med alt, hvad du føler, du kan undvære, og filmen vil stadig ikke passer, har du intet andet valg end at reducere kvaliteten. Tryk på knappen Mere nederst til venstre. Klik på knappen Profiler. Vælg dine præferencer for den relative kvalitet af selve filmen til statister. Gem som en ny profil. Hvilke procenter gør videokvaliteten skydere angiver i højre side af vinduet Content? Kan du leve med denne kvalitet? Er filmen passer (ifølge måleren i bunden)?
  • Klik på Næste nederst til højre. Sørg for, at brænderen er destinationen og at de midlertidige filer drev har mindst 5 GB plads.
  • Brænd DVD.

Igen, dette er ikke en tutorial om piratkopiering dvd'er, så det antages, at det er lovligt at kopiere diske, du har valgt til arkivering. De brugergrænseflader til gratis brænder software og kommerciel duplikere software ovenfor faktisk ens, hvad angår de fleste funktioner. Begreberne er de samme: rippe lyd og video fra kilden DVD til harddisken, beregne kompression og slette uønsket indhold eller funktioner, der gør tingene passer, og brænde til den nye disk. Held og lykke, og kan alle dine sikkerhedskopier blive en succes.

Nødvendigt værktøj:

 • Dvd-brænder og passende dobbeltarbejde software.

Tips:

 • Du skal være den retmæssige ejer af en kommerciel DVD-titel til at gøre en arkiveringssikkerhedskopi.